Thursday, 8 July 2010

The Reaper

Tuska oli ja meni ja tässä näette palasen omasta tuska-pukeutumisesta. Minusta on tullut kuumuuden vuoksi laiska, enkä jaksa asetella rikkinäistä jalustaa, vaan tyydyn peiliin.

Tosiaan. Hankin kohta lentolipun Siperiaan, jollei paremmat ilmat koita. En saa näinä päivinä aikaiseksi mitään ja ihan kuin muutenkaan saisin, kun työpäivät sijoittuu ajalle 12.00-20.00 Tämä kuumuus vain sulattaa aivot ja valuttaa nesteet pihalle. Olen odottanut kaatosateita ja rankkoja ukkosmyrskyjä, mutta missä ne piilevät? Jossain siellä missä minä en ole.

Tänään kävin vihdoin katsomassa Twilightin kolmannen. Leffan jälkeen suunnistin ostamaan True Bloodin toista osaa, sillä enhän malttanut odottaa suomennokseen asti. Käteen tarttui myös Interview with the Vampire ja yhdet kengät.

Nyt pakenen kirjojen antamaan fantasiamaailmaan.

Ps. Terveisia neidille, joka Tuskassa kävi tervehtimässä :)

6 comments:

  1. Jos minua tarkoitat, niin oli mukava törmätä! ^^ Törmäillään toistekin.

    ReplyDelete
  2. Hei! Ootko koskaan lyhentänyt sun kuiturastoja? Siis että oot tehnyt ne valmiiksi mutta sitten oletkin halunnut niistä lyhyemmät. Jos oot niin miten ja onnistuiko hyvin?

    ReplyDelete
  3. Hieno blogi siulla. Omistat kyllä aivan ihania vaatteita ja hiuksesi ovat hienot :) Meillä näyttäisi olevan samanlainen järkkäri molemmilla ^^

    ReplyDelete