Tuesday, 24 August 2010

Poland - Gdansk

Eräänä elokuisena päivänä kaverini lähetti minun töissä ollessani viestiä, että lähtisinkö parin päivän päästä Puolaan. Olisi edulliset lennot ja majoitukset tarjolla. Itse kipasin katsomaan työvuorot, jotka näyttivät vapaata, joten tekosyitä ei ollut. Lähden! Viikko sitten siis teimme visiitin Gdanskiin, joka oli hmm. keskisuuri kaupunki Puolan itämeren rannikolla noin tunnin lentomatkan päästä Turusta.

Turku:
Gdanskin ihanat talot:


Merirosvolaiva!


Kävimme Fashion Housessa, joka on Outlet myymälä ja sijaitsee bussimatkan päästä keskustasta. Paikalta löytyy merkkituotteita alennetuin hinnoin.


Itselleni lähti mukaan uudet Converset reippaasti edullisemmin, kuin mitä Suomessa olisi saanut maksaa:
Mikään shoppailu matka tämä ei ollut (minun osaltani). Lähinnä ostin vain syömistä ja juomista:Tuliaisena toin Mötleyn viinyylin, jonka löysin katumyyjältä:
Olen ihan hullaantunut matkustelusta. Sellainen fiilis, että minne vaan täältä tullaan. Ainakin Saksaan haluaisin päästä käymään ja olen suunnitellutkin matkaa Wgt:n ensi vuonna.

Muuta en ole kerennytkään juuri tekemään. Lähinnä työtä ja työtä, mutta kohta sekin hupi loppuu. Kuukauden päästä minun pitäisi olla Englannissa, mutta asuntoa ei ole.

4 comments:

  1. Voihan puola! Tosi kaunis paikka :) Varmasti oli mukava reissu ^^

    ReplyDelete
  2. Voi että, olen itsekin pohtinut jo vaikka kuinka kauan, että sinne pitäisi lähteä käymään, mutta ainakin toistaiseksi yhdistelmä työ + koulu syö kaiken aikani, joten en ole päässyt lähtemään. Mutta heti kyllä, kun vapaita ilmaantuu!

    ReplyDelete
  3. Maria: Suosittelen, oli ihan kiva matka ^^

    ReplyDelete