Wednesday, 6 October 2010

Walking with the Red

Ostin viime viikolla jo kauemmin katselemani Hell Bunnyn hameen, jossa on erästä lemppari materiaaliani eli tylliä höystettynä pvc:n kera. Tykkään myös noista remmeistä, jotka hameesta roikkuvat:


Tervetuloa siis kaikenlaiset baari-illat, jotta pääsen tätä rättiä käyttämään kera pvc-korsetin.

Kaverini löysi myös hyvän kangaskaupan, joka sijaitsee aivan Birminghamin keskustassa ja voi sitä kangasmäärää, joka sieltä löytyy <3 br="">Ja löytyivätpä myös punaiset korkokengät opiskelijahintaan 13.5£ Eivät nämä toki Parikoiden tasolle yllä, mutta suloiset ovat silti. Olen yrittänyt joka paikasta etsiä syksyksi jonkinsortin punaisia nilkkureita, mutta ei vain tahdo löytyä. Dr.Martensin punaiset maiharit olisivat muuten täydelliset, mutta en voi sietää niitä keltaisia tikkauksia tai muutenkaan pohjien kammottavaa väriä!
4 comments:

 1. Kauniit kengät, eivätkä näköjään hinnallakaan pilattu :) ^^

  ReplyDelete
 2. Olivat alennuksessa ja sain vielä opiskelija-alennuksen ^.^

  ReplyDelete
 3. Jee, nyt löysit ne punaiset korkkarit josta mainitsit, ja ne ovat hurjan ihanat! ^^ Oma etsintäni jatkuu vieläkin koska inisen ikuisesti niiden Parikoiden perään, liian kallis maku köyhälle opiskelijalle :D

  ReplyDelete
 4. MothMouth: Olen luopunut Parikka haaveista ihan suosiolla. Katson uudemman kerran, kun valmistun ja toivonmukaan myös työllistyn. Siihen asti saavat kelvata tälläiset hieman halvemmat versiot :)

  ReplyDelete