maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lumous gothic festival

Today I've felt a bit of tiredness for a reason, what a wonderful weekend it was! Lumous gothic festival was arranged during the weekend and I was on the go from Thursday to Sunday. 
Saturday's outfit. (Thanks to Niina for the pictures)
Dress: Self made, Belt: Second hand, Shoes: Vagabond, Bag: Second hand
I had the cool goth nails! A bit impractical for the hair clung to them all the time. 
The weekend encompassed the great music, people, drinks and a lot of pondering how to dress! Unfortunately I only have the outfit pictures of Saturday when I wore the self made lace dress. The best band was Malaise and Autogen arranged the best show definitely even though the music was not exactly my piece of cake. The other bands I checked out: Two Witches, Unzyme, Chaos Research, Leather Strip and Ordo Rosarius Equilibrio.

14 kommenttia:

 1. Same thoughts towards Autogen. I saw them last October at Body Machine Body festival. The show was interesting but the music not my cup of tea.
  And you miss look lovely as always!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I wouldn't listen to them at home probably. Their music was too monotone to my ears! But the show was interesting though :)

   Thank you!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih, yes I'm waiting for the next year already :)

   Poista
 3. Oli kyllä kanssa niin väsynyttä oloa lumoukse jälkeen että huhhuh. :D Voi että kun on kamalan noloinen olo kävin jotain höpöttelemässä päissäni ja sitten karkasin!

  VastaaPoista
 4. Taas niin nättinä ollut liikenteessä! ^__^

  VastaaPoista
 5. Iiihana mekko, hienoa työtä ❤
  Hemaisevat on kyllä kynnetkin..itse inhoan tekokynsiä, vaikka ovatkin näyttäviä, mutta niiiin ärsyttäviä ja epäkäytännöllisiä. x)

  Ois ollu hauska sunnuntaina jutskailla vaiks enemmänkin, mutta joo, sosiaalinen öhmölöhmöisyys iskee aina sopivasti ja ujostelee, no kyllä se pikkuneidin vahtiminenkin kummasti verottaa. :P

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Juu en tajunnut, että tekokynnet on noin hankalat hiusten kanssa, kun viimeksi olen käyttänyt niitä silloin, kun päässä oli rastat ja niiden kanssa ei ollut ongelmia :D

   Mä mietein että tullaanko juttelemaan, mutta en sitten viitsinyt mun viinipullon kanssa tulla, kun sulla oli neiti mukana :D

   Poista
  2. Khihi..no vedin yhen pienen sidukan siinä itsekin (ihme kun on jotain siideriä mitä minäkin psytyn juomaan enemmän kuin maistiaisen) :P
   Ei se kai mitään tolleen yleisesti piknikillä vaikka alkoholia on messissä, kunhan ei nyt äiti ole ihan humalassa ja jotain sossurtätejä puskassa kytiksessä x)

   Poista