perjantai 23. huhtikuuta 2010

Queen, beer and your pretty face is going to hell
Muutama kuva tämän päivän saldosta.En nykyisin juurikaan jaksa lisäillä ottamiani kuvia netin syvyyksiin, sillä maisemissa pyörii monenlaista löyhä moraalista itseään taiteilijaksi tituleeraavaa otusta, jotka eivät aina jaksa muistaa mikä on kenenkin omaisuutta. Valokuvaus ei ole kuitenkaan hiljaisuudesta huolimatta hävinnyt sydämmestäni, vaikka en kuvia aktiivisesti esittele. Halu ryhtyä ammattilaiseksi, on kuitenkin hälvenemässä, sillä valokuvaus on kärsinyt digiajan tultua melko pahan laskukauden ja kuvien arvo on täysin pirstoutunut. Nykyään joka toinen haluaa kuvaajaksi oli osaamista tai ei (ja yleensä se on ei), eikä töitä todellakaan löydy kaikille. Lehdet ottavat kuvia vastaan mielihyvin, ainakin niin kauan kun materiaali on ilmaista, mutta annas olla jos menet vaatimaan korvauksia.

7 kommenttia:

 1. Voi taivas, onpa kieltämättä todella upeita otoksia sinulla!

  VastaaPoista
 2. Melko perus räpsyjä, mutta kiitän :)

  VastaaPoista
 3. "valokuvaus on kärsinyt digiajan tultua melko pahan laskukauden ja kuvien arvo on täysin pirstoutunut"

  Tämä on niin totta. Itse olen lopettanut jo haaveilun valokuvaajasta ammattina (joka oli lapsuuden toivammattini), koska kuvien räpsimisestä on yksinkertaisesti mennyt maku juuri laskukauden takia.

  Mutta piti sanomani, että ihana blogi ja suosikkeihin menee :)

  VastaaPoista
 4. Laura: Kiitos ja tervetuloa :)

  Seamrog: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Tuo on niin totta! Raivostuttavaa kaikelta osin, otti sitten kuvia omasta naamasta tai omista tavaroista myyntiilmoitukseen, niin aina on joku löyhämoraalinen idiootti on niitä kopioimassa omikseen.
  Itse edes yritän jotain lähdettä repiä jos kuvia etsin esim. googlesta. Ymmärrän sinua siis enemmän kuin hyvin.

  VastaaPoista
 6. Grotesca: Muistankin lukeneeni sen sinun postauksen kuvien leviämisestä. Ei vain voi ymmärtää, mitä ihme tyydytystä sellaiset kuvien levittäjät tekosistaan saavat..

  VastaaPoista