Monday, 26 April 2010

Wrong day

Lauantaina ainakin täällä satoi lunta taivaan täydeltä ja nyt mittarini näyttää iloisesti (minun mielestäni vähemmän iloisesti) +20. Kukaan muu, joka ei liiemmin pidä auringosta tai kuumuudesta? Vai olenko poikkeus tässäkin asiassa. Minun puolesta vapun jälkeen voisi koittaa suoraan syksy ja kaikki juhannukset ja muut voitaisiin unohtaa. Ikuinen pimeys koittakoon ja sade raiskatkoon ikkunoita.


Jos nyt veitsen kärjellä jotain hyvää haluan kaivaa esille on koroilla kävelemisen helppous ja vaatteiden keveneminen. Toisin, jotta minulla ei olisi kuuma pitäisi tepastella nudistina. Ja varsinkin nuo pvc-vaatteet eivät ole se parhain materiaalivalinta, koska ne eivät hengitä.

Äsken kävin kaverilta hakemassa Corel drawin ja siinä sivussa sain Holmesin leffan, joka on toisin jo kertaalleen katsottu, mutta tekisi mieli katsoa uudelleen. Jäljellä on myös pari jaksoa True Bloodin toista kautta, joten ilta menee taatusti rattoisasti edellä mainittujen parissa.

3 comments:

 1. Ooh, täällä vaan haaveillaan tuollaisesta rauhallisesta illanvietosta kotisohvalla. Meillä nimittäin mies kipeänä, eikä liene yllätys, kuka meillä tämän aikaa hoitaa kaupassa käynnit, ruoanlaitot, leipomiset ja siivoamiset... Töitäkin pitäisi siinä ohella tehdä. :D

  ReplyDelete
 2. En myöskään helteistä välitä, mutta sellainen sopivan lämpöinen sää miellyttää.^^ Olen aika palelevainen yleensä. Pukeutumisen kannalta kivointa aikaa on ehkä syksy ja varmaan tämä kevätkin toisinaan.

  ReplyDelete
 3. Kuisku: Kaupassa käyty ja ruoka valmistui kivasti uunissa merkintää tehdessä. ^^ Töitä tosiaan riittäisi, mutta motivaatiota ei :<

  Chastel: Sepä se, kun itse taas saatan pukeutua t-paitaan ja minihameeseen kovallakin pakkasella. Mihin sitä verhoutuu 30 asteen helteellä. + että en saa mitään aikaiseksi auringon paistaessa ja sehän ärsyttää.

  ReplyDelete