Sunday, 26 September 2010

Love kills slowly

Ensimmäinen viikko kohta takana Englantilaista elämäntapaa eikä vielä ole kulttuurishokki tai Suomi-ikävä yllättänyt. Tavallista kahvia toisin kaipaan ja omaa kahvinkeitintä, sillä täällä ei ole ja kahviloistakin saa aika pitkälti vain erikoiskahveja. Toisin ei Cappucinossakaan valittamista ole, vaikka ei ihan täysin kofeiini tarvettani täytäkkään. Maistoin tänään myös ensimmäistä kertaa lattea, mutta se ehkä oli minun makuuni turhan maitopitoista.

Tänään vietin muutaman tunnin taas kaupungilla shoppailun merkeissä ja tuli käytyä uusissakin kaupoissa ja löydettyä lisää Iron Fistin tuotteita. Vielä ei korkokengät lähteneet matkaani, sillä olen aika vakuuttunut, että löydän ne jostain vielä edullisemmin.Sen sijaan ostin Debenhamsista aivan uskomattoman hyväntuoksuista hajuvettä ja vieläpä maailman hienoimmassa pakkauksessa: (ostinpa itseasiassa lahjapakkauksen, koska se tuli edullisemmaksi. Mukana tuli ison pullon lisäksi pikkupullo, sekä vartalovoide)

Harmaa Ramones paita lähti myös mukaan Amplified clothngista. Tälläistä olen jo pitkään hamuillut, mutta en ole löytänyt sopivaa. Tässä paidassa on vieläpä ulospäin ommellut saumat ykstyiskohtina.


Huomenna kymmeneksi kouluun ja toivottavasti saadaan kurssivalinnat tehtyä. (ja toivottavasti koulua ei ole joka päivä, jotta aikaa jää myös muulle) Luultavasti huominen iltapäivä tulee taas vietettyä kaupungilla ja tälläkertaa koulutarvikkeita metsästäen.

No comments:

Post a Comment