Wednesday, 15 September 2010

Plastic passion

Jospa vihdoin olisi aika lyhyelle päivitykselle. Työt loppuivat elokuun lopussa eli siis koko alku syyskuun olen ollut lomalla. Päivät ovat kuluneet nopeasti, vaikka mitään en ole tehnytkään. Nyt on jäljellä enää muutama päivä Suomessa ja ensi keskiviikkona alkavat fashion design opinnot Englannissa, joten tämä saattaa hyvinkin jäädä viimeiseksi päivitykseksi ennen lähtöä.

Viime viikolla kävin ottamassa Turussa microdermalin rintakehään vanhan surface arven päälle ja koru on näyttänyt positiivisia merkkejä paranemisestaan. Yhtään ei ole punoittanut eikä kipeillyt, joten elän hyvässä uskossa, että saan tuohon viereen vielä toisen samanlaisen.


Matkalaukkua en ole vielä pakannut, sillä kuulun ehdottomasti ihmisiin jotka jättää kaiken viimeisille minuuteille. Ongelmia tulee taatusti, en tajua miten saan kaiken mahtumaan.

Syitä onnettomalle päivitystahdille on monia ja suurin niistä on laiskuus, mutta olen ollut myös ostoslakossa, joten eipä ole ollut mitään ostoksia esiteltävänä. Olen jättänyt siis kaikkien ihanien syysvaatteiden hankkimisen tyystin Englantiin, joka on tietysti järkevintä tässä vaiheeessa. Viime viikonloppuna kävin tyhjentämässä ja luovuttamassa Savonlinnan asuntoni ja voi kiesus sitä tavaran paljoutta! Siis lähinnä vain vaatteita ja kankaita. Useammat kengät kuin myös vaatekappaleet lensivät roskiin, koska kaikkea ei vain voi säilyttää eikä ole aikaa huuto.netille.


Sain Countess Báthory:ltä tunnustuksen, kiitos! Itse en kuitenkaan haasta tähän ketään, enkä edes vaivaudu keksimään itsestäni niitä seitsemää faktaa, koska olen tylsä!

No comments:

Post a Comment