Sunday, 3 April 2011

I'm running out of my dreams

Käydessäni läpi garderobini sisältöä osui silmäni syksyllä Lontoosta ostamaani Phazen hameeseen, jonka toin jo jouluna Englannista Suomeen. Camdenin kätköistä hankkimani hame ei ole vielä päässyt kertaakaan käyttöön, mutta eiköhän käyttötilaisuuksia vielä löydy. Itse tykkään tästä kovasti, sillä onhan kyse raidoista ja mallikin on erikoisempi. Pitkiä hameita en tällä hetkellä juurikaan omista, mutta suunnitelmista löytyisi yksi jos toinenkin valmistusta odottava malli.

Ilman korkoja, helma ylettyy maahan asti.

Lisäsin vielä kourallisen tavaraa huutoon. Ostakaa pois, jotta saan tilaa uusille. Olen viskannut nyt tavaraa entistä ankarammin roskakoriin. Itseasiassa ulkoroskiksemme oli tyhjä vielä perjantaina ja nyt lähes täynnä. Olen säilyttänyt joitakin vanhoja kulahtaneita vaatteita ikuisuuksia, joilla on joku mystisen hämärä tunnearvo menneisyydestä. Jollakin tavalla tämä irtautuminen on ollut hyvin vapauttavaa.

Unirytmini on hienosti hukassa. Tänään menin nukkumaan aamu seitsemältä ja heräsin tuossa kahdelta. Kello näyttää jo kuusi ja tuntuu paljolta, vaikka vasta nelisen tuntia ollut hereillä. Torstai-perjantai välisen yön valvoin kokonaan ja menin nukkumaan vasta perjantai illalla. Lähdin B'hamista asunnoltani taksilla ennen puoltäyötä, bussi lähti kohti Lontoota kello 01.00 ja oli mielenkiintoista havaita kuinka paljon ihmisiä matkustaa myös öisin. B'hamistakin menee noin tunnin välein öisin busseja Lontooseen ja tuokin auto oli melko täynnä. Kentällä olin odottamassa koneen lähtöä puoli 5 ja Tampereelle saavuin Suomen aikaan 12 jälkeen. Huomenna lähden aamusta Helsinkiin.

7 comments:

 1. Onpa kaunis tuo hameesi, voi että. :>

  ReplyDelete
 2. Tuo hame on kyllä uppee kun mikä! :O ^^ En oo tainnut tuollaista hametta ennen nähdäkkään missään :) Oliko arvokaskin?

  ReplyDelete
 3. Onhan se, vielä kun tulisi päteviä käyttömahdollisuuksia. :)

  Hintaa oli muutaman punnan päälle neljäkymmentä..

  ReplyDelete