keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Reich mir die Hand

Toiset tilaamani pennan kengät tulevat tässä:

Malliltaan samanlaiset, kuin ensimmäiset omistamani galanin kengät, mutta nämä ilman solkia, sekä nahasta tehtyinä. Loistavat kengät arkikäyttöön ja näillä jaksaa kilometrejä tepastella.

Edellisessä merkinnässä jo kerroinkin omistavani tälläisen cameella varustetun pannan, mutta unohtaneeni sen laatikoiden kätköihin. Muistaakseni ostin tämän noin seitsemän vuotta sitten, joten lojunut piilopaikassaan jo jonkin aikaa. Nyt jouluna kavoin tämän esille ja se on ollut mukanani englannissa, mutta en ole muistanut käyttää. Nyt voisi vähän ryhdistäytyä korujen käytön suhteen.


3 kommenttia:

 1. ihania kenkäostoksia olet tehnyt =) järkeviä, mutta kauniita. Nuita noitanilkkureita himoitsen itsekkin.

  VastaaPoista
 2. Nuo kengat kylla nayttaa semmosilta, joissa jaksaa pitemmankin matkan kavella. Ja paaasia tietenkin, etta ne on valtavana sievat! Upea tuo koru.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Jep, olen havainnut, että käytännölliset kengät löytyvät loppujen lopuksi jaloistani useammin, kuin jotkut 16cm koroilla varustetut versiot, vaikka korot tietysti voittavat ulkonäkö pisteet puolelleen 100-o

  Mrs Muster: Noita edellisiä pennan kenkiä, jotka ovat malliltaan samanlaiset on tullut pidettyä jaloissa paljon, koska ovat jalassa hyvät, siksi tilasinkin toiset :)

  VastaaPoista