torstai 17. marraskuuta 2011

Downfall

Tämä päivä kului rattoisasti autossa istuskellessa ja pitkästä aikaa kaupungin reunojen ulkopuolella. Oli ns. vapaapäivä, joka olisi pitänyt viettää päättötyön parissa, mutta koulutyöt ovat väistyneet viime päivinä tehokkaammin tieltäni kuin mikään muu odottaen kuitenkin aina edessä. Ehkä illan kuluessa jotain vielä ehtisi tekemään. Se on jännää miten aikaa olisi töille, mutta suurempi inspiraatio on haudattuna syvälle multiin, jopa siivoominen tuntuu miellekkäältä!

Tänään kävin myös matkahuollossa noutamassa saumurini, joka oli Turussa huollossa, joten ompeluitakin pääsisi tekemään taas astetta tehokkaammin. Sen lisäksi kävin hakemassa postista uuden materialistisen löydön, jota olen sovitellut illan mittaan useampaan kertaan. ^^

Ulkona oli ihmeen lämmin sää, jopa hieman vähimmissä vaatteissa, vaikka auton luisuminen tien päällä viestitti meille toisenlaista informaatiota. Lienee vain päivistä kiinni, kun maa muuttaa taas väriään.



Huomenna on tappavan aikainen kahdeksan aamu, joka tuottaa kaltaiselleni yönpalvojalle lievästi tuskaa heräämisen kannalta . Ainut päivä, kun koululle on rynnättävä jo kahdeksaksi ja senkin on oltava perjantai.

2 kommenttia:

  1. omg! i love your skin!! and your hair.. and your eyes! i am not a stoker but you are like so beautiful and you have a great wardrobe and good for you girl!! and now i will not write anything else xD

    VastaaPoista
  2. Mortisia: It's always nice to read the comments :D

    VastaaPoista