Sunday, 7 April 2013

Sunday

Dress: Second Hand
Hairband: Diy
Shoes: Second Hand
Shirt: Nelly.com

The weekend spent again at home. I started making a new jacket for the spring and designed also a couple of other garments. Today I was walking and at the same we snapped the pictures about a day's look. Outfit consisted of Lip Service's dress, the new boots (which are pretty comfortable on feet, I have walked with them every day since I got them) and Nelly's lace dress. Nothing new or special.

10 comments:

 1. Olen hyvin hyvin tyytyväinen näihin kuviin. Toi uusi tukka on kyl upea

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Enpä käyttäisi sitä sanaa itsestäni, mutta kiitos :)

   Delete
 3. Ihana toi sun tukkas kyllä, ja oot kyl niin nätti muutenki (:

  ReplyDelete
 4. Heippa :)
  Oon ihmetellyt kuinka saat pysymään tuon punaisen noin kirkkaana! Millä väreillä värjäät, kuinka usein jnejne?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on juuri värjätty viime keskiviikkona ja pesty vasta kertaalleen sen jälkeen, joten siksi on kirkas. Kampaajalla kävin värjäämässä ja suoraväriä laitettiin, joka ei ole kestävä väri. Joka pesussa haalenee, mutta sitten pitää vain jatkossa värjätä tarpeen mukaan uudelleen. Olen itse käyttänyt directionin suoravärejä. Tämän lisäksi käytössä on sävyttävä hoitoaine punaislle hiuksille. Jatkossa tulen värjäämään varmaan pari kertaa kuukaudessa ja tyven vaalennan about kerran kuukaudessa.

   Delete
  2. Oliko siulla aivan blondit hiukset, ennen kuin tämä punainen laitettiin? :) Muistatko mitä merkkiä sulle laitettiin siellä kampaajalla, oliko sekin noita Directionsin värejä?

   Delete
  3. Ei mitään tietoa merkistä, mutta kampaamo värejä. aloitin blondaamaan mustasta ja tukka oli hyvin epätasaisen värinen. Tyvestä blondi ja latvoista hieman tummempi oranssinvaaleanruskea sekasotku :)

   Delete