Wednesday, 24 July 2013

Keep calm and go to pole dance

Like I mentioned I got my own pole on Saturday and now it's possible to practice more regularly. The pole is second hand finding but in a really good condition. I found the pole faster as I believed. On Friday I just stared at a computer screen when someone uploaded a picture to rock'n roll kirppis and mentioned the pole for sale in Tampere. I was considering buying the pole for a long time so there wasn't a need to think of that more. I visit lessons once in a week and rest I'm practicing home. Yesterday I had a lesson again and we tried to practice the holdings and a fireman's spin. Spin was okay but keeping on the pole was quite impossible because I have no strength at all in my hands. 

I dyed my hair last night for now with a different shade as never before. I see the difference but I'm pretty sure no one else see that. Anyway the colour is pretty intensive and bright. 

20 comments:

 1. So fortunate! I've always wanted to take pole dancing lessons but I couldn't find any in my city. You should post a video of you performing when you improve your skills ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. I feel your pain, I had the same situation before when I lived in a smaller city. Now when I moved here I started practicing immediately. :) Yes, I was thinking to make a video but I need a lot of practicing before that =D

   Delete
 2. tuo tukka on kyllä niin ihana! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo aina värjäyksen jälkeen, kun pääsee hirveästä tyvikasvusta eroon :)

   Delete
 3. Onnea on oma tolppa :) Tsemppiä treeneihin! Ps. jos on jotakin kysyttävää niin saa kysyä, multa löytyy tanko-ohjaajan paperit takataskusta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, no niin on :) Tekisi koko ajan mieli olla treenaamassa, mutta nytkin on taas kädet eilisestä sen verran kipeenä, että ei tarvitse edes harkita asiaa tänään. Kauanko sulla meni aloittamisesta ennen kuin pääsit tekemään inversioita? Mä olen varmaan alkeiskurssilla vielä kahdenkin vuoden kuluttua, sen verran heikossa jamassa ollaan fyysisesti. Tästä ei voi olla suunta kuin ylös =D

   Delete
  2. Mie aloitin kolme vuotta sitten kesällä kun kävin kokeilemassa lajia Helsingissä, siitä meni reipas kuukausi niin sain tangon kotiin ja opettelin kaiken siitä lähtien itse :D Invertin oppimiseen meni parisen viikkoa, mutta tein sn ensin väärin ja oikean tekniikan oppiminen oli kivistä..eli ikinä ikinä ikinä ei hypitä tai heilautella itseä invertiin vaan nostat puhtaasti lihaksilla :)

   Delete
  3. heh, ei puhettakaa että ite menisin pää alaspäin roikkumaan vielä pitkääään aikaan =D tuskin tänä vuonna. joo, sitä meillekkin tunneilla sanottiin, että ei hyppimistä tai mitään räpiköintiä, vaan lihaksilla nostoja. saas nähdä kuinka tässä edistyy 8)

   Delete
 4. Ite haluaisin osata tankoilla<3 Ja tosi kiva väri :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tankokaupoille sitten vain ;) Voin sanoa, että hauska laji vaikkakin vaativa.

   Delete
 5. Cool! Good luck with the pole, be careful not too fall while hanging with it like in those youtube fail videos! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, Yes I have seen those videos =D and my other half suggested that I should make my own fail video too =D

   Delete
 6. Näinkin tuon tangon siellä kirppiksellä ja heti ajattelin että siitä sulle, en vaan pystyny puhelimella linkittään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. yep =D kerrankin satuin olemaan fb:ssä oikeaan aikaan, olisi ollut varmaan muutama muukin ostaja tälle tangolle!

   Delete
 7. Onnea omasta tangosta. :) Kannattaa muuten liittyä suomalaiselle tankofoorumille http://spinaround.niceboard.org/ - siitä voi olla paljon iloa monessa muodossa, käytettyjen tankojen oston/myynninkin saralla (eli siinä vaiheessa kun keksit, että tarvitset erilaisia tankoja!)
  Voin muuten antaa vinkin noiden X-polejen suhteen, että tolppa saattaa valuttaa sisäpintaansa pitkin jotain rasvaa/öljyä, joka sitten voi muodostua tahraksi sen lattialevyn alle. Jotkut on olleet aika epätoivoisia niiden kanssa, kun ne ei välttämättä lähde millään pesuaineella pois. Mulla on itellä vielä muovimattolattia, joka taatusti imaisisi kaikki rasvat itseensä, joten oon aina taitellut yhden talouspaperiarkin sinne lattialevyn alle, niin ettei se jää sen kumirenkaan alle kuitenkaan. Aina, kun oon ottanut tolpan alas, se talouspaperi on ollut kellertävä, joten se on epäilemättä ollut ihan hyvä varotoimi, koska muuten ne tahrat olis sitten olleet lattiassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi kiitos! Löysinkin tuon palstan just muutama päivä takaperin ja tuli jo sieltä luettua yhtä ja toista, ihan hyviä vinkkejä ja mielenkiintoisia aiheita myös näin lajin juuri aloittaneelle :)Kiitos tästä vinkistä, itellä on nimittäin melko uusi lattia täällä ja en tosiaan halua pilata sitä. Ajattelin jo tankoa pystyttäessä, että laitan sen vähäksi aikaa ja irrotan myöhemmin tarkastamaan onko lattiaan tullut mitään jälkiä. Ainakin tuo yläosa oli ihan rasvainen eli en yllättyisi vaikka se valuttaisi sieltä jotain.

   Delete
 8. Eikä, ihanaa seurata jotakuta tankoilun aloittajaa! Itse olen jos pitkään ollut kiinnostunut mutta hinnan ja muun takia on jäänyt... Nyt on syksyllä tarkoituksena repäistä ja vihdoin mennä kokeilemaan! Osaatko muuten sanoa minkä verran siellä on miehiä? Poikakaveri olisi kiinnostunut tulemaan mukaan, mutta ujona tyyppinä miettii olisiko sitten ainut mies. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän tunneilla ei ainakaan toistaiseksi ole näkynyt yhtäkään miestä ja olen ymmärtänyt, että laji on Suomessa aika naisvaltainen. Ehdottomasti mies mukaan, jos kiinnostaa! Eihän sillä ole mitään väliä, vaikka ei siellä muita miehiä olisikaan.

   Delete
 9. Pole class is so much fun! And an amazing workout! Having your own pole at home is really the only way to progress with learning all the fun tricks! I plan to go further someday too! For now, I just envy the great arms and shoulders my friend Bre has after her 5 years of pole pursuit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It really is, it so much more fun as visiting gym for instance :) Oh, I'm dreaming of those arms.... maybe someday

   Delete