Thursday, 18 July 2013

Pole Dancing

I can't remember have I mentioned here before but I have been into pole dancing at least for the last ten years but due to my dwelling places I have never had a chance to go in for that. 

Pic
I decided already before I moved Tampere that I start practicing and on Tuesday evening I took my first lesson and it was love at first sight. All my muscles are aching now but my small masochist loves it. I'm going again the next week and I can't wait! I'm gonna get my own pole but they are fairly expensive so I was thinking to buy it on second hand if possible. I'm looking forward to develop the skills so the own pole is necessary.  For sure I will come back to this subject later here on my blog. 

Random outfit. We were hanging out at Ratina's station.

8 comments:

 1. Hienoa, uusi tamperelainen harrastaja! Missä aloit käydä tunneilla? :)
  Tankoilu on hieno harrastus kyllä. Muista edetä maltillisesti, ettei käy pahasti ja joudu pitämään pitkiä taukoja! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pole Academyssä. Se oli ainut paikka jonka löysin jossa pystyi aloittamaan heti, onko täällä mahdollisesti muitakin paikkoja? Mun lihaksilla ei ole sitä vaaraa, että tässä liian nopeasti edettäisiin xD jos nyt vuoden loppuun mennessä edes jotain osaisi niin olisi jees :)

   Delete
  2. Studio Movellakin pitäisi olla tankotunteja, mutten tiedä niiden lukujärjestyksistä tai mahdollisista kesätauoista tai muista. Itsekin kuitenkin nimenomaan Pole Academyllä käyn. Ja ajattelin itse myös alkuun, että näillä lihaksilla ei aikoihin tehdä mitään jännää, mutta oon silti useasti yllättänyt itseni, varmaan säkin pian itses! :)

   Delete
  3. Sieltä muuten myös katsoin, mutta tunnit olivat vieläkin överimmän hintaisia. Mä yllätyin jo siitä, että kykenin seisomaan päälläni =D eipä ole moisia temppuja tullut sitten ala-asteen jälkeen kokeiltua

   Delete
  4. Aijaa, en ole katsonut hintoja niin tarkkaan, oletin hintaluokan olevan melko samanlainen. Yllätät itses kyllä vielä monta kertaa! ;) Ehkä joskus törmätään studiolla!

   Delete
  5. Kertalipuissa taisi olla muutaman euroa lisää- Toivottavasti yllätänkin, se on varmasti hieno fiilis. Ehkä törmätään =)

   Delete
 2. Onnea! Olet löytänyt maailman hienoimman lajin :) Täällä kanssa yksi intohimoinen harrastaja :D Tosin mie olen itseoppinut kun ei meillä täällä mitään tunteja ole.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäki joskus mietein, että jos ostais vaan tangon himaan ja treenailis itekseen, kun ei edellisillä paikkakunnilla ollut mahdollisuutta käydä missään, mutta en sitten viitsinyt ostaa, kun ajattelin, että on parempi ensiksi käydä jossain kokeilemassa, että tuntuuko laji omalta. Hurjan hauskaahan se oli ja nyt vain tankokaupoille =D

   Delete