maanantai 28. kesäkuuta 2010

Oops..

Vapaapäivät on kohtalokkaita. Ompeluinto kärsii tästä säästä ja olen päättäväisesti aloittanut syksyn odottamisen. En tykkää tälläisistä keleistä lainkaan. Mitään ei jaksa tehdä (lukuunottamatta alkoholijuomien kulutusta). Herättyäni siis jälleen kerran liian myöhään suuntasin itäkeskukseen ostamaan tarpeellisia tarvikkeita ja siinä sivussa myös hieman vähemmän tarpeellisia.

Uskokaa pois, muutama vuosi sitten etsein mustia perushelminauhoja kissojen ja koirien kanssa, mutta missään niitä ei ollut ja nyt niitä saa joka puodista. Päätin siis ostaa yhden kaulakorun Glitteristä:


Samalla on hyvä laajentaa rusetti-kokoelmaani yhdellä:Kenkäkaupoissa olen käynyt viime aikoina hyvin ahkerasti, sillä kesäkengistä on pientä pulaa ja nämä on ainoat jotka on miellyttäneet silmääni:

Olen käynyt näitä kenkiä katsomassa ja hipelöimässä ties kuinka monta kertaa ja pari kertaa sovittamassakin, mutta en ole raaskinut ostaa (69e) Nytpä olivat päässeet alennukseen ja hinta oli tippunut 55 euroon, enkä voinut enää vastustaa... Kiilakorot, ovatkin uusi tuttavuus ja näissä korko on vielä varsin kapea. Merkiltään ovat Vagabondit.


Ja nyt päästään taas asiaan. Ensimmäinen osa True Bloodia ja tällä kertaa kirjan muodossa. Olisin kovasti halunnut ostaa englanniksi tämän, mutta suomennettu versio maksoi kovakantisena vain kaksi euroa enemmän, kuin pokkari englanniksi ja kansikin oli tässä näyttävämpi. Tavoite olisi kerätä koko sarja kirjana tulevaisuudessa hankittavaan kirjahyllyyn. Minusta on tulossa kovaa vauhtia lukutoukka. Viimeisen vuoden aikana olen ostanut kirjoja enemmän, kuin tähän asti eletyn elämäni aikana. Se kuuluisa kirjahylly vain uupuu..

2 kommenttia:

  1. Ovatpa kauniit kengät! Itsekin olen odottanut pääsyä kenkäkauppojen alehyllyjä hypistelemään jo useamman päivän, mutta vapaapäiviä ei ole vielä siunaantunut. Tänään, kun olin jo etukäteen päättänyt lähteä kenkäostoksille, tulikin jälleen soitto töihin, niin että se siitä. Huoh, toivottavasti minäkin vielä ehdin!

    Ja nuo kirjat ovat ehdottomasti myös sellaisia pakkohankintoja. ^^

    VastaaPoista
  2. Kiitos, toivottavasti osaan vain kävellä näiden kanssa :>

    Nuo kirjat on ihan parhautta. Ärsyttää vain, kun suomennettuja versioita ei ole julkaistu vasta kuin tämä kappale ja olen jo puolessa välissä. Heinäkuun lopussa ilmestyy seuraava osa. Saa nähdä sorrunko ostamaan englanniksi, vaikka haluaisin mielummin kovakantisina...

    VastaaPoista