maanantai 21. maaliskuuta 2011

Dreamland

Voisi olla taas päivityksen paikka, vaikka ei mitään niin oleellista olekkaan.

Eilen käytiin katsomassa Fair game leffa, joka on tositapahtumiin perustuva poliittinen trilleri, ei nyt välttämättä maailman mielenkiintoisin pätkä, mutta näyttelijä suoritukset olivat ihan kelvot. Ennen elokuvaa käytiin syömässä Japanilaisessa ja maistoin ensi kerran sushia; luonnollisesti veggie versiona ja en voi sanoa, että olisi mitenkään liian hyvää ollut ottaen huomioon vielä suhteellisen korkean hinnan. Eli siis toisinsanoen minut löytää edelleen kadulta juoksemasta pizzalaatikko kädessä. + paikalla vellova raa'an kalan tuoksu hävitti viimeisetkin ruokahalut.

Olen tuonut ihan turhia vaatteita Englantiin mukanani. Muutamia paitoja en ole käyttänyt lainkaan.


Tänään laitoin pitkästä aikaa (varmaan ensimmäistä kertaa täällä ollessani) raitamekon päälleni, joka yhdessä vaiheessa olikin aika kulutuksessa. Onnekaasti läikytin äsken kahvit tämän päälleni. Luonnollisesti.

Taas alkaisi väsyttämään, kiitos aikaisen aamun. Unirytmini on ollut viime aikoina; aamu neljältä-viideltä nukkumaan ja yhdeltä ylös. Nyt hieman taas normalisoitunut; vaan ei siinä tunnen olevani öiseen aikaan luovimmillani.

2 kommenttia:

  1. Iiih ihana mekko! Ja mäki raahaan reissuille aina vaatteita mitä en tuu ees käyttämään missää vaiheessa..

    VastaaPoista
  2. Kiitos ^^

    Musta ainakin on selkeästi tullut hamstraaja, ennen saatoin lähteä matkaan ilman minkäännäköisiä vaihtovaatteita.

    VastaaPoista