Saturday, 26 March 2011

Lust of the vampire

Esittelen tämän viime syksynä Lontoosta matkaan tarttuneen Collectifin mekon, jota ei olla nähty tämän vuoden puolella ylläni kertaakaan, johtuen siitä että itseäni ärsyttää kun helma jää ärsyttävästi näkyviin takin alta. Minulla myös kulkee kausittain halu pukeutua punaiseen ja tämän vuoden puolella ei punaista olla juurikaan päälläni nähty. Jouluna ja syksynä tämä oli kovassa käytössä ja useammat baarireissutkin tuli tämän kanssa heitettyä. Tykästyin tähän, sillä mekon punainen sävy on täydellinen (olen tarkka) + en ole ennen omistanut tämän mittaista helmaa, joten tulee vähän vaihtelua. Ainut tosiaan vain, että itseäni ärsyttää kun helma jää talvitakkieni alta ikävästi jonkun 10cm näkyville. Jospa kesäksi saisi punaisenkauden houkuteltua, niin käyttöä löytyisi taas. Ilokseni huomasin myös onnistuneeni tiputtamaan muutaman kilon, sillä syksyllä tämä oli tiukka ja nyt selkeästi väljempi.


Eilen ostin uuden osan Harrisia. Olen lukenut vain kaksi ensimmäistä osaa tähän mennessä ja nyt en löytänyt kolmatta-viidettä osaa yksittäis kappaleina mistään, joten jouduin hyppäämään kuudenteen osaan! (haluan edetä, enkä malta odottaa) Eilen aloitin lukemisen eikä tuo pieni hyppäys nyt tunnu merkittävästi haittaavan, hieman olen ulalla eräästä henkilöhahmosta, mutta eiköhän se ratkenne. Ostan Suomesta nuo väliin jäävät ja luen jälkikäteen. Tarkoituksena kuitenkin lukea koko kirjasarja, toivottavasti ei huonone loppua kohden, kuten tavallisesti on tapana.Kirjakaupasta tein muitakin löytöjä, kuten E.A Poen kokoelman paksuilla kansilla, useamman opuksen H.P Lovecraftia ja Sweeney Toddin. Kaikki jäivät toistaiseksi ainakin nököttämään kaupan hyllylle, sillä tavaraa on muutenkin paljon tuotavaksi Suomeen. Tänään pakkasin jo osan matkalaukkua ja totesin, että eipä sinne paljoa enää mahdu, kun painorajat tulevat vastaan.

Eilen mukaan tarttui myös Brittileffa The Descentin ensimmäinen osa. Ainakin täällä kyseinen leffa on lokeroitu k18 kamaksi, jota en täysin sisäistä. Muutama ihan hyvä säpsy ja alun tunnelmasta pidin kovastikkin.

2 comments:

  1. Voi tuo mekko on aivan ihana! Etenkin tuo malli, aivan täydellinen. <3

    Itse olen haikaillut tuon mallisen mekon perään jo jonkun aikaa, mutta asunnonosto on nyt syönyt budjettia niin pahasti, etten ole kehdannut laittaa tilausta menemään. Mutta tässä kevään aikana, aivan varmasti. <3

    ReplyDelete
  2. Malli on kiva ja istuvuus erinomainen :)

    ReplyDelete