Tuesday, 1 March 2011

I remember the day..

Yritän alkaa postailemaan tänne vähitellen rättejä, joita olen kolmen viime kuukauden aikana hankkinut. Tänä vuonna en ole ostanut juuri mitään, vain yhden kokonaisuuden (hame + toppi) tammikuussa täältä B'hamista ja nämä alla olevat tammikuun alennusmyynneistä, kun olin käymässä Suomessa. Aika hyvin olen välttynyt houkutuksilta, ottaen huomioon, että on jo maaliskuu! Viime kuussa en tainnut käydä kuin muutamassa vaatekaupassa ja nekin olivat Pariisi reissulla.

Hakusessa on ollut jo pidempään pitsipaita, jota voisi käyttää korsettien kanssa tai sellaisenaan, mutta aina niissä on ollut jotakin vikaa, joko mallissa tai vastaavasti pitsin laadussa. Pitsi näyttää parhaimmillaan todella hyvältä ja kaameimmillaan todella halvalta ja rumalta. Tähän paitaan kuitenkin ihastuin, vaikka puhvit taas hieman epäilyttivät, mutta oikeastaan olen alkanut pitämään niistä. Tykkään myös napituksesta, joka on kiva yksityiskohta ja antaa paidalle enemmän ilmettä.


En voinut vastustaa. Lindex yllätti taas ja tällä kertaa alennusrekistä löyttyneellä tyllihameella varustettuna -50%-lapulla. Tylli on yksi lemppari materiaaleistani, enkä oikeastaan tiedä edes miksi. Tätä hametta onkin tullut käytettyä hyvin ahkeraan koko alkuvuoden ajan. Olen myös ihastunut kuvassa näkyviin sukkahousuihin, jotka muistaakseni ovat H&M:ltä.


Vähän jo alan odottelemaan kesää, en siksi että päädyn takaisin Suomeen tai että pitäisin kesästä, vaan koska kaipaan ompelukonettani. Ja ylitsepursuava vaatekaappini kaipaa uutta korsettia. Korsetti tilanteeni on kehno. Kunnollista vyötärökorsettia ei oikeastaan ole, sillä vanha satiininen on täysin loppuun kulutettu, vaikkakaan en ole sitä vielä roskakoriin heittänyt. Valmiskorsettia en halua ostaa, sillä ne ovat malliltaan aina liian lyhkäisiä ja laadultaan.. no voidaanko edes puhua laadusta. Pariisissa tuli kierreltyä Moulin Rougella aikuisviihdeputiikeissa ja voi kiesus niitä hintoja! En muista näinkö siellä ainuttakaan metalliluilla varustettua yksilötä, luultavasti en, vain muoviluitettua ja hinnat olivat poikkeuksetta aina yli sadassa eurossa.

No comments:

Post a Comment