tiistai 29. toukokuuta 2012

Die motherfucker die!

Olen ollut äärimmäisen laiska pukeutuja tämän kuun ajan. Töihin olen ajelehtinut useampana päivänä hupparissa ja mustissa pillifarkuissa, jotka käyvätkin työasusta toki moitteettoman hyvin. Työtiloissa on ollut myös suhteellisen viileää, vaikka ulkona olisikin ollut lämmintä, joten edellämainittu asukokonaisuus on tästäkin syystä ollut hyvä vaihtoehto. Housuissa on myös se hyvä puoli, että niistä löytyy taskut, joihin saa piilotettua muun muassa puhelimen. Itse kun tykkään kantaa mokomaa laitetta mukanani työpäivien ajan. Tänään jaksoin panostaa pukeutumiseen hameen verran ja kaveriksi puin stay-upit, jotka ovat jääneet aivan liian vähälle käytölle. Tykkään näistä sukista paljon, mutta talvi karsii käyttömahdollisuuksia pois tehokkaasti. Pyöräily näissä vermeissä osottautui myös mielenkiintoiseksi kokemukseksi, hame kun hapsotti estoitta vastatuulessa ylöspäin.

 

Shirt: SecondHand/LipService/Skirt:H&M/Socks:LaSenza


Translation

I have been really lazy dresser at this month. It just so easy to put on the hoodie and jeans in the morning. Aforesaid outfit is also useful at the work at least now when there have been a bit cold indoors. Jeans are also a good choice because they include pockets. I want to carry my mobile during days and it is easier while wearing trousers. Today I had a bit more energy so I put on the skirt and stay-up socks which I love. Unfortunately the long winter restrains effectively wearing of them. Cycling in these garments was also an interesting experience when the wind raised the hem up ;)

3 kommenttia:

  1. Rakastan sun hiuksia <3 Onko noi rastat sun omaa hiusta vai jotain lisäkettä? Missä käyt töissä? :)

    VastaaPoista
  2. Niina: Osa on omaa ja osa kuitua. Olen osan rastoistani purkanut pois, kun ajattelin kasvattaa taas suoraa mutaa hiusta tilalle ja käyttää sitte vain pelkkiä kuiturastoja. Välillä, kun menee hermot rastoihin, kun on irtohiuksia ja ties mitä :D

    Lady Satin: Niin on :P

    VastaaPoista