Friday, 14 May 2010

I do not watch behind me

Tänään olen vain oleskellut koko päivän. Heräsin vasta yhdentoista aikoihin ja join aamukahvit, sekä seikkailin internetissä. Tämän jälkeen näin pikaisesti sukulaisia, jonka jälkeen lähdin suunnistamaan kohti Itäkeskuksen kenkäkauppoja ja ostin ne kuuluisan kamalat Crocsit. Kenkäkaupan miesmyyjäkin taisi hieman hämmästyä kenkävalinnastani ilmeestä päätellen, notta ostaako tuo asiakas nyt todellakin kaikkien korkokenkien sijasta nuo mauttomat muovi läpyskät.

Outfit:


Heti kun saan ompelukoneen käyttööni on ommeltava kunnon tyllihame kohottamaan helmaa.


Jotenkin nuo balleriinat ei sovi lainkaan muuhun outfittiin, mutta jalat ovat sen verran turpeina eilisestä, joten on tyydyttävä näihin.

Missasin kaikki vaateliikkeet kuumuuden vuoksi ja kävin niiden sijasta läpi leffaosastoja:

Löysin Bad Girlsin ensimmäisen kauden alennuksesta vain 5e. Tämän lisäksi löysin tuon Elizabeth I:n myös alennuksesta, joten päätin ostaa pois. Katseltiin tuossa keväällä pieni pätkä kyseisestä elokuvasta pukuhistorian tunnilla ja siitä asti olen halunnut nähdä tuon kokonaan. Ehkäpä nyt olisi joku päivä aikaa paneutua tuohon 3.5 tuntia kestävään pätkään. Tuon Herttuattaren olen myös halunnut nähdä ja olen sitä monesti hipelöinyt Filmtownissa, mutta aina ollaan löydetty jotain muuta tilalle. Iltani on taas pelastettu ;>

6 comments:

 1. Tuo sinun mekkosi se vaan on niin ihana. <3

  ReplyDelete
 2. Kaunishan tuo on :) Haluan vain sen muhkeamman tyllihameen alle, jotta helmasta saa kaiken riemun irti :)

  ReplyDelete
 3. Upeasti sopii väreiltään ja istuvuudeltaan tuo mekko sinulle^^

  ReplyDelete
 4. Chastel: Kangas on hieman joustavaa, joten siksi istuu hyvin :)

  ReplyDelete
 5. Aaaa,oon kuolaillut samaa mekkoa lia mallisena ja mustana ebaysta piiitkään mut sit joku meni ja osti sen :D

  ReplyDelete