sunnuntai 23. toukokuuta 2010

I don't know why?

Onnistuin äsken tipauttamaan juuri kokkaamani ruuan suoraan lattialle kera lautasen. Lievästi väsyttää kahdeksan tunnin työpäivän ja muutaman tunnin yöunien jälkeen.

Perjantai aamuna onnistuin heittämään kulmakorun viemäristä alas, joten ennen töiden alkamista kävin itiksessä ostamassa uuden korun tilalle. Lähdin taas hyvissä ajoin liikkeelle, joten jäi aikaa pari tuntia myös shoppailulle.. Kävin Gina Tricotissa, jonka ohitse yleensä vain kävelen, mutta nyt ylimääräisen ajan saatossa pistäydyin sisällä saakka. Löysin raidallisen huivin, joka toisin oli melko ylihinnoiteltu, mutta ostinpa silti:

Eilen vastaavasti kävin töiden jälkeen ostamassa kyseisestä putiikista laukun baareilua varten:


Eilen käytiin katsomassa Stam1nan keikkaa Virgin Oilissa. Olin kotona vasta aamuyöstä, joten yöunet jäi aika minimiin, kun aamulla oli noustava töihin. Melko hyvin kuitenkin jaksoin ja vasta nyt alkaa kunnolla jumittamaan ja ajatus katkeilemaan. Huomenna on vapaapäivä ja vähän harkitsin kirpparikierrosta.. Jos joku haluaa mainita hyviä kirppiksiä Helsingistä, niin kertokoot toki. Muuten tyydyn googlen antamaan mielipiteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti