perjantai 7. toukokuuta 2010

It's over

Mystinen olotila kertakaikkisesti. Ikinä ei ole koulu loppunut näin aikaisin keväällä, kuin nyt. Toisilla alkaa maanantaina työharjoittelu, mutta koska olen omat harjoitteluni suorittanut, niin miulla alkoi kesäloma. :) Tulin juuri viimeisiltä tunneilta ja vielä on joitakin projekteja palauttamatta, jotka pyrin tekemään mahdollisimman pian, mutta pahin kiire on nyt ohitse.

Asiakastyö, jonka palautin tänään arvioitavaksi:Asiakkaani halusi tavallisen jakun, jossa kuitenkin olisi jotain "pahennusta" aiheuttavaa. Joten koristeeksi laitoin sirkkoja kauluksen reunoihin, sekä hihan rannekkeisiin joihin liitin myös hakaneuloja.


Takana on koristeena nyöritys, jolla väljyyttä voidaan myös hieman säädellä.


Eilen sain huuto.netistä ostamani balleriinat:


Vaikka tarkoitus olisikin nyt käyttää korkoja niin paljon kuin mahdollista, niin ajattelin kuitenkin hätätilanteita ja pidempiä kävelymatkoja varten hankkia kesäksi yhdet balleriinat.

4 kommenttia:

  1. Upea jakku ♥ Paljon tuollaisen hinnaks sitten loppujen lopuks tulee? Tosi kaunis tuo nyöristyskin takana~

    VastaaPoista
  2. Annie: Kiitos kiitos :) Hinnoittelu on äärimmäisen vaikeaa. Tässä tapauksessa, jakku on tehty asiakkaan henkilökohtaisten mittojen perusteella (eli ensiksi on valmistettu asiakkaalle henkilökohtainen peruskaava, josta on kuositeltu lopulliset kaavat) Tämä on myös vuorillinen versio, joka tietysti lisää hintaa. Voisin arvioida hinnaksi 120-140e Eli ei ihan henkkamaukka hinnoissa pyöritä :)

    VastaaPoista