Sunday, 21 November 2010

London calling xxx

On ollut taas päivitys taukoa ja ostoksiakin on kertynyt pienoinen määrä. Tällä miniläppärillä postauksien teko ei vain jokseenkin kiinnosta, sillä ihana ilmaisohjelma gimp toimii tässä melko hitaasti (kuvani ovat isoja) ja olen ihan liian kärsimätön odottelemaan kuvien aukeamista. Myös Photobucket temppuili ja skaalasi ruudun niin pieneen kokoon, että pitäisi olla melkoinen suurennoslasi, jotta tekstistä saisi selvää, tein uuden tilin kyseiselle palvelimelle ja nyt taas toimii.

Tällä viikolla teimme kahden päivän visiitin Lontooseen tarkemmin sanottuna Camdeniin, josta varasimme hostelli huoneen. Koin elämäni pahimman hangoverin kiitos saksalaisten tarjoaman Jägerin, jonka vuoksi toisen päivän shoppailut meinasivat mennä pahasti sivuraiteille, mutta onneksi olo kuitenkin parani. Ostoksia laittelen taas ripotellen esille, kunhan vain ehdin.

Tänään kävin kaupungilla täydentämässä meikkivarastojani. Onnistuin melkein tiistaina nukkumaan pommiin ja lähdin hieman kiireellä juoksemaan kohti bussipysäkkiä. Laukusta oli jäänyt vetskari auki ja huultenrajauskynä tipahti keskelle autotietä ja perästä kuuluin vain räts. Onneksi ei ollut kuin muutaman punnan arvoinen ja kävin tänään ostamassa uuden tilalle. Ihan vahingossa löysin myös aivan parhaan sävyisen huulipunan joltain random merkiltä kolmella punnalla. Puna on täydellisin verenpunainen jonka olen nähnyt. Max Factorilla oli tarjous osta kolme ja saa yksi kaupanpäälle. Ostettiin kaverin kanssa meikkivoiteet ja nappasin kolmanneksi tuotteeksi voidemaisen poskipunan, sillä vanha poskipunani on yli viisi vuotta elänyt ja on myös rikkinäisen purkkinsa kanssa sen näköisessä kunnossa... En ole toisin lainkaan varma osaanko tuota voidemaista posipunaa käyttää, kun olen tottunut siveltimellä sutasemaan.

2 comments:

  1. Oon kyllä ihan kateellinen sulle kun pääset tuolla pyörimään <3 Hirmu ihanan näköistä :P Shoppaajan paratiisi <3

    ReplyDelete
  2. Nii-i. Kun kävin ensimmäistä kertaa Camdenissa muutama vuosi takaperin, olin seota :D Nyt onneksi osaan jo hillitä mieleni vähän paremmin kaiken sen tavaran keskellä.

    ReplyDelete