Monday, 1 November 2010

Waiting for my new love

Uusi tietokone olisi enemmän kuin tervetullut kera Photoshopin. On niin ihanteellista katsella kuvia tällä miniläppärillä, kun kuvat eivät mahdu kokonaisena edes näytölle + tämän koneen näyttö ei ole lähellekkään yhtä kirkas ja terävä, kuin tuon vanhan koneen 17 tuumanen näyttö.. Ihmeen hyvin olen tällä kuitenkin pärjännyt. Nettiin pääsee, niin sehän se on pääasia ;)

Tänään alkoi uusi kurssi nimeltä Tech Packs, jossa siis opettelemme piirtämään tasokuvia vaatteista ja kirjoittamaan tuoteselostuksia, niin kovin haastavaa... Tälle päivälle saimme tehtäväksi mennä kuvaamaan vaatekauppoihin vaatteiden yksityiskohtia, leikkauksia, tikkauksia yms. Kyllä ne varmaan vaatekaupoissa tykkäävät hyvää, mutta kyseinen opettaja on suunnittelija ja kuulemma joutuu työnsä puolesta tekemään paljonkin tälläistä. (kuullostaa aika järjettömältä. Eikös suunnittelijan pitäisi toteuttaa uutta, eikä kameran kanssa käydä plagioimassa valmiita tuotteita?)

Olin aamulla reipas ja jaksoin ottaa jopa muutaman asukuvan + odotellessa parit naamakuvat:


Lip Servicen mekko pääsi kesän jäljiltä ekaa kertaa päälleen ja hups. Vielä jokin aika takaperin tämä oli itselleni liian iso ja hups, nyt onkin ihan tiukka. Se on se paahtoleipä.....


Tänään tuntien jälkeen, kävin sovittamassa muutamaa vaatetta New Lookissa, mutta jätin ostamatta. Ostoslakko jatkuu ja nyt jo ihan kivuttomasti.

2 comments: