Tuesday, 2 November 2010

‎" She told me that she'll be fine, but I'm pretty sure that she lied. See, she likes to hide."


Kirotut tekniset vempaimet, kun menevät hajoilemaan holtittomasti miten sattuu! Kaipaan terävä näyttöistä tietokonetta ja Photoshopia ylikaiken! Nostan hattua heille, jotka jaksavat gimpin kanssa väkertää, itse tunnen oloni kyseisen ohjelman kanssa täysin amatööriksi ja tässä on vielä ainakin puolitoista kuukautta jäljellä kun näillä eväillä pitäisi selvitä.

Päivänasu kuvat jäävät tältä päivältä julkaisematta kuvauspaikan heikon valaistuksen aiheuttaneen rakeisuuden vuoksi, kun en jaksa tuon gimpin, sekä pienen näytön kanssa työskennellä.

Ostin tänään kuitenkin itselleni synttärilahjana muutaman uuden vaatekappaleen ja toisen sain aikaiseksi jo kuvata:Vaihteeksi tyllihame, tällä kertaa höystettynä pitsi kaarrokkeella ja muutamalla remmillä. Alkaiskohan tämän tyyliset hameet jo riittämään, kun tuntuu että jokaisessa hameessani on tylliä/sirkkoja/remmejä. Seuraavaksi oliskin tarkoitus ostaa kynähame. Erästä kävin sovittamassa H&M:llä tuossa joki aika takaperin, kun halusin vain kokeilla miltä moinen päälläni näyttää. Eipä se hassummalta näyttänyt. Tänään kokeilin kyseisessä liikeessä myös erästä tulppaani mallista mekkoa, joka ei sekään hullummalta näyttäny + ihanaa pitsimekkoa, mutta molemmat jätin kauppaan.

Suomalaiset kirjatkin olisivat kivoja. En ottanut mukaani kuin kappaleen E.A Poeta, jonka jo luin, sekä Nuorena kuolemisen jalon taidoin, joka sekin tuli vaihteeksi luettua ja Trainspottingin, josta yksi ilta luin alun, mutta se nyt ei vain iske tällä hetkellä.

No comments:

Post a Comment