Thursday, 4 November 2010

Twentyfour years behind me

Vanhenemisen vuoksi ostin itselleni toisenkin lahjan eli aivan ihanan takin, johon ihastuin heti nähtyäni tämän näyteikkunassa. Tämä takki on ollut jo viimeisen kuukauden kyseisen paikan ikkunassa esillä, mutta kun kävin katsomassa, niin myynnissä niitä ei kuukausi takaperin vielä näkynyt... ja olin ihan varma, että tämä on loppuunmyyty, mutta kävimme uudestaan ja kappas. Nyt niitä oli tullut! Ei tarvinnut pitkäänkä harkita ostaakko vai ei. Hintakaan ei päätä huimannut.Takissa on kaunis kuviollinen kangas, levenevät hihat, ja takaata pidempi helmaosuus.Ja se mistä kaikista eniten pidän on tämä takana selässä oleva nyöritys, jolla pystyy ottamaan muutaman sentin sisään, jos vaikka sattuisi muutamalla kilolla ohenemaan:


Synttäreitä ei tule tänäkään vuonna sen koomimmin juhlittua. En muista koska olisin viimeksi kunnolla juhlinut? Vai olenko koskaan. Tämä ilta menee korsetteja suunnitellessa, jotta on huomenna esitellä uudet luonnokset.

3 comments:

 1. Onpa kieltämättä kaunis takki - siinä näyttäisi olevan pitkälti kaikki, mitä hyvältä takilta vaadin. Jotain samanmoista olen itsellenikin etsiskellyt, mutta eihän sellaista ole vieläkään löytynyt. Etsinnät jatkuvat tällä suunnalla siis! :)

  ReplyDelete
 2. Tämä takki oli puhdasta rakkautta heti, kun näin tämän kaupan ikkunassa :P

  Toivottavasti sinäkin löydät vielä omasi. :)

  ReplyDelete
 3. oot ihan älyttömän kaunis (: ja kiva takki.

  ReplyDelete