Monday, 9 May 2011

Around west midlands

Tänään kävelin ja vietin aikaa keskustassa ja samalla kolusin muutamat kenkähyllyt lävitse uusia hieman kevyempiä kesäkenkiä etsiskellen ja melko täydellinen pari kävelikin vastaan. New Lookista 20 punnalla lunastin ne itselleni:


Vähän samalla mallilla varustellut kengät ostin viime kesänä, olivat vain mattapintaista tekonahkaa, joista pinta on kulunut täysin puhki. Syksyllä ostin tältä samalta merkiltä punaiset hieman vastaavat ja ovat olleet jalassa moitteettomat. Kuvassa olevat sukkahousut kuuluivat myös päivän ostoslistalle. Viime kesänä hieman vastaavia myytiin Lindexillä ja hamstrasin useammat, mutta taitavat olla kaikki enemmän ja vähemmän reikiintyneitä. Toivottavasti nämä kestäisivät paremmin, eivät nimittäin olleet hinnaltaan ihan Primarkkia.


Englannin sää on alkanut oikukkaaksi. Aurinko paistaa ja samaan aikan ukkostaa, sataa saavista kaatamalla ja tuulee. Tänään päätin kävellä keskustaan (sen huiman kaksi kilometriä) ja pääsin noin puoleen väliin, kun vettä alkoi tulemaan hieman rankempaan tahtiin ja irtosi taivaalta terveisinä muutama salamakin. No ei se mitään kova tuuli piti huolen hiusten, sekä vaatteiden kuivumisesta ja ennen yliopistolle pääsyä litimärkä otsatukka oli ennättänyt kuivua jo täysin.

Kävelin kamera kädessä ja räpsein kuvia sieltä ja tuolta. Tässä perusmaisemia, joissa tavallisesti liikun:

3 comments:

  1. heh, "Läntinen Keskimaa" :)

    ReplyDelete
  2. Chiina: jep, sepä se :)

    Magpie: No kiitos :), vaikka ei olekkaan sieltä laadukkaimmasta päästä. Kova tuuli pakotti pitämään toisella kädellä hameenhelmasta kiinni, joten kameralle ei jäänyt kuin yksi tassu.

    ReplyDelete