torstai 19. toukokuuta 2011

Share this illusion with me

Viikko jäljellä. Ensi viikon perjantaina astelen Suomen maaperälle ja maanantaina aloitan työt Helsingissä. Olo on epätodellinen, toisin se on ollut sitä jo vuodenpäivät, joten ei uutta sillä saralla.

Olen aloittanut pakkaamisen ja tänään kiikutin kaksi pakettia postiin ja euroissa postikulut tulivat maksamaan 70(!!!!) Ei ihan halpaa tämä tavaroiden lähettäminen... No sain matkalaukustani viisi kiloa pois ja kävin täydentämässä laukkuani uudella parilla kenkiä. Tekisi mieli shoppailla enemmänkin, mutta laukussa on tilaa enää 7kg ja tavaraa on vielä pakkaamatta jonkun verran... Tarvitsee tänään laittaa kaikki kamat laukkuun ja punnita mahtuisiko sinne vielä yksi pari näiden lisäksi...


Ovat aitoa mokkaa ja hintaa jäi opiskelija-alennuksen jälkeen noin 20£ Ovat samalta merkiltä kuin edellisetkin.


Tällä viikolla 'pääsin' pitkästä aikaa kokeilemaan mallina olemista ja samalla tuli todistettua kuinka järkyttävältä näytänkään 'ruskettuneena'. Nämä photoshoot sessiot olivat yliopistolla ja eräs tyttö halusi minut sinne malliksi. Pääsin hoipertelemaan kameran eteen jättimäisissä koroissa ja vaatteissa joita en ikimaailmassa muutoin pukisi ylleni. Kuvat saan nähdä kunnolla huomenna ja ovat varmasti uskomattoman kamalia, sillä en omaa minkäänlaisia poseeraus taitoja. Näiden sessioiden aikana innostuin kuitenkin koroista (varsinaisista high heels:stä) entisestään ja tekisi mieli täydentää säälittävän pientä kenkäkomeroani lisää! Laskin tuossa mielessäni omistavani noin 20 paria kenkiä ja lukuun sisältyvät myös lenkkarit ja tennarit.


Tervetuloa uusille lukijoille! :)

9 kommenttia:

 1. Magpie: Aika herkut ja tykkään kun ovat mokkaa, täytyy vain toivoa ettei heti haalistu kärjet..

  VastaaPoista
 2. Mikä on ollut parasta ja pahinta asua siellä?

  Uskotko että sulle tulee ikävä brittejä? Uskotko siihen mahdollisuuteen että palaisit vielä asumaan ulkomaille?

  VastaaPoista
 3. Parasta on ollut ihan kaikki, en osaa määritellä mitään tiettyjä juttuja tästä kokonaisuudesta. Pahinta? Ei varsinaisesti mikään, se että vuosi on ohitse :D Jopa solussa asuminen näin introvertille on sujunut hyvin.

  Kyllähän mie olen suunnittelut kaikenlaista. Haluaisin suorittaa työharjoittelun Lontoossa ensi keväänä, jos vain löydän paikan eli siis pieni mahdollisuus on olemassa paluuseen. Who knows.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia uudesta lukijasta :)

  Itse olen seuraillut blogiasi, vuoden verran eri accounteilla, joten ihan uutukais lukija ole :D

  VastaaPoista
 5. Hih :)

  En ehtinyt lukemaan vielä koko blogiasi läpi, mutta pitää koluta se tässä lähipäivinä ^^

  VastaaPoista
 6. Moi!

  Vuoden verran olen kohta täällä oleskellut. (apua aika rientää niin nopeasti)

  Alun perin lähdin tekemään nannyn hommia, ja musta tuntuu et suuri osa pohjoismaista tulevista tulee just ensin au pair hommia tekemään ja sitten päättää jäädä. Ens vuodelle suunnitelmissa Universityn alottaminen ja muutto hieman kauemmaksi keskustasta. Näissä laatikko huoneista saa maksaa maltaita!

  Lontoossa on kyllä oma charminsa, vaikka aina sitä ei osaakaan nähdä varsinkin kun asuu täällä. :)

  VastaaPoista