keskiviikko 25. toukokuuta 2011

How much they gave How less I took

Iltaa. Tämän viikon olen elänyt pienen kiireen ja jännityksen alaisena. Sunnuntaiaamuna sain kaveriltani viestin, notta laivallako ajattelin Suomeen seilata tuhkapilven peittäessä taivaan. Olen seurannut tilannetta aktiivisesti ottamatta ennustajista juurikaan tolkkua. Suomen lehdistön mukaan suuremmalta kaaokselta vältyttäisiin, ruotsalaiset ovat täysin päinvastaista mieltä ja britit tarkkailevat tilannetta. Toivottavasti lento onnistuisi ja pääsisin perille ongelmitta. Ei jäämisessä muuten vikaa olisi, mutta ensimmäinen työvuoro on merkattu jo maanantaille.

Toiseksi viimeinen yö olisi alkamassa ja olo on uskomaton. Ei lainkaan sellainen fiilis, että parin päivän kuluttua (toivottavasti) korkoni kopisevat Broad streetin sijasta Helsingin kaduilla. Tämän ja eilisen päivän olen istunut koululla työskentelemässä, kuin viimeistä päivää ja tänään palautin viimeisen moduulin lopputyön ja huomenna olisi etsittävä toisen kurssin ohjaava tutor, jotta saan palautettua portfolioni. Fashion design opinnot ovat siis loppusuoralla ja jään odottamaan postilaarini äärelle todistuksen saapumista.

Taisin mainita miten päädyin kameran eteen keikoilemaan tekorusketuksessa viime viikolla. Aivan jäätäviä kuvia, joille olen hihitellyt pitkin päivää. Tässä yksi esimerkkinä:

Oli oikein antoisaa mahduttautua 36 koon vaatteisiin näin 38 kokoa suosivana.Printtailessani portfoliota ja trendikirjaa päätin photoshopin avustuksella kokeilla miltä tänäpäivänä näyttäisin pitkässä suorassa tukassa. Tykkään rastoista ylikaiken ja jos omani olisivat yhä edelleen siistissä kunnossa, en harkitsisi niiden leikkaamista; vaan kun irtohiuksia sojottaa joka välistä eivätkä tykkää pysyä tyven sisällä olen vakavasti harkinnut kasvattavani kesän ajan tyveä ja 'pätkäiseväni pääni' syksyyn mennessä. Saahan päähän aina kiinnitettyä kuiturastat, jos ikävä rastoja kohtaan yltyy äärimmilleen.


Yksi pakkomielteistäni on kuvata lyhtypylväiden lisksi katukylttejä.

Taidemuseo.

Viime yönä sain valtaisan ajatustulvan ja kynän sauhutessa raapustelin ajatuksiani paperilapuille ja oli hassua havaita miten osa ajatuksista kumpusi päähäni englanniksi. Aloin harkitsemaan uuden blogin luomista, johon kirjoittaisin hieman syvällisempiä ajatuksia kuin mitä tämä blogi pitää sisällään. Käyn toisinaan henkistä taistoa blogini kohdalla enkä aina koe omakseni läjäyttää kuvia esille räteistä joihin on tullut tuhlattua euro tai kaksi. Aikoinani kirjoitin toista päiväkirjaa internetin ihmemaailmaan useamman vuoden ajan (muistaakseni aloitin kirjoittamisen vuonna 2002 tai 2003) ja koen että sen kirjoittaminen oli jollakin tavalla antoisampaa kuin tämän. Vaan katsotaan saanko aikaiseksi mitään.

Olen taas harrastanut luvattoman paljon internetshoppailua viime päivien ajan ja pakettia olisi tulossa ympäri palloa. (keväinen 'ostoslakko' kostautuu) Myös ompelutarvikkeita tuli tilailtua ja se saakin minut odottamaan entistä enemmän Berninan jälleennäkemistä.

4 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen kuvahan on oikein hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Joo se saa mut harkitsemaan aurinkopuuterin tehokäyttöä päivittäistavarana ;)

  VastaaPoista
 3. Mua ainakin kiinnostais lukea sitä syvemmän puoleista blogia!

  VastaaPoista
 4. Pitää nyt harkita ja katsoa jääkö aikaa kahden blogin pitämiselle. Ja tuossa on sekin, että ihan kaikkea en haluaisi julkisesti netissä puida :/

  VastaaPoista