lauantai 7. toukokuuta 2011

The sky is crying

Viikko mennyt taas melko nopeasti, vaikka koulussa ei ole toistaiseksi tarvinnutkaan istua. Tunteja tällä viikolla ei ollut, joten olen tehnyt potrfoliota ja koonnut materiaalia trendikurssille. Eilen ostin lentolipun ja lopullinen paluu Suomeen on 27.5 eli kolmen viikon kuluttua olen jo maan kamaralla. Niin se vuosi vierähti :)

Vaihdosta en ole edes pahemmin tänne jaaritellut, mutta melko normaalia elämää se täällä Englannissa on ollut. Opiskelutahti on huomattavasti löyhempi (tunteja viikossa korkeintaan kolmena päivänä, nyt kevät on menty kokonaan niin että korkeintaan kahtena päivänä. Joskus hyvällä tuurilla vain yhtenä päivänä...) Tämä hidas opiskelutahti on ainakin itsestäni tehnyt laiskemman ja saamattomamman eli en pidä sitä niin positiivisena asiana. Birmingham on Englannin toiseksi suurin kaupunki eli suurin Lontoon jälkeen ja muistuttaa etäisesti Tamperetta suuremmassa koossa toki. Pakko sanoa, että kaupunki ei missään vaiheessa silti ole tuntunut mitenkään valtavalta. Asutus on levinnyt todella laajalle alueelle, mutta ei keskusta silti ole mikään mahdottomuus. (tietysti miten haluaa rajata keskustan tämän kokoisesta kaupungista...) Noin kolmannes asukkaista on muualta muuttaneita eli erikoiskohtelua et saa kertoessasi, että olet Suomesta. (muun muassa Intialaisia löytyy erittäin paljon) Alakulttuureihin olen hieman pettynyt, luulisi että tämän kokoisesta kaupungista kuitenkin löytyisi yhtä ja toista, mutta niin se vain on, että synkempi väestö on keskittynyt Lontooseen. Vaihtareista lähes kaikki ovat olleet minua nuorempia ja mitä noissa erasmus-partyissä olen käynyt, niin vaaditaan melkoista ekstroverttiyttä, jotta jaksaa 'teinien' seurassa railakkaan pop-musiikin soidessa taustalla.

Tänään jaksoin ottaa jo päivän asukuvatkin, vaikka ei mitään erikoista päällä ollutkaan. Vaatetarjontani alkaa olemaan kovin suppea täällä, sillä vein jo suurimman osan vaatteista Suomeen. Koko viikko on mennyt flunsassa ja olen ollut sen näköisessä kunnossakin.. että huh.

Hiuksille pitäisi tehdä jotain. Värjäsin pääni juuri, mutta väri ei taaskaan ottanut tyveen täydellisesti kiinni. Irtohiuksia on myös tajuton määrä, mutta niskavammaisena en jaksa pitää käsiä kovinkaan kauaa ylhäällä tunkeakseni tupsuja rastojen tyviin. Pääni on siis vapaassa käytössä stressileluna, jos joku haluaa tulla töihin.


Vaikka olen monelle sanonut, että vaatteita en tarvitsisi lainkaan enää lisää on mieleni alkanut tekemään taas erästä Collectifin mekkoa sekä Lipparin verkkopaitaa. Joku Lipiltä vaatteita tilannut, voisi valaista kauanko toimituksessa menee Suomeen?

Viime yönä koin kesän ensimmäisen ukkosen. En ollut uskoa korvia, kun ensimmäisen kerran räsähti. Suomessa kun todennäköisempää on, että toukokuussa tulee taivaalta lunta ei salamia. Tykkään ylipaljon ukkosmyrskyistä, joten toivottavasti kesä tuo niitä tullessaan.

4 kommenttia:

 1. Ooo ihania kuvia<3 Ja kyllä mullakin aina tulee tollanen fiilis yhtäkkiä, että nyt kaipaisi jotain lisää, vaikka kaappi tursuaa jo vaatteita xD Ja oispa täälläkin jo ukkonen<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Itsellä mennyt tämä vuosi asenteella, että mitään en tarvitse enkä liiemmin halua. Nyt sitten tulee ryminällä näitä ideoita millä sitä voisikaan vaatekaappia piristää. Mie odotan seuraavaa ukkospilveä :)

  VastaaPoista
 3. Naurahdin sanalle salamia :D Se on makkaraa, mutta joo yleinen virhe. Oikee sanahan ois vissiin salamoita.

  Mutta saat taas kehuja täältä. Mie tässä aikaani tapan ja selailen blogiasi. Hitto, että tyttö osaa olla nätti! ^^

  VastaaPoista
 4. Murresanat eksyvät toisinaan sekaan :P

  Kiitos :)

  VastaaPoista