Monday, 25 July 2011

Dance with the reaper

Viikonlopun humppakarkeloista selvitty kunnialla (kuvallista postausta tulossa myöhemmin); olo on tyhjä kuten arvata saattoikin, mutta onneksi huomiselle on menoa vielä tiedossa. Siinäpä ovat täten musiikilliset tapahtumat joihin itse pääsin kesän aikana osallistumaan. Surullisen vähäisiksihän nämä tänä vuonna jäivät, mutta minkä teet. Täytyy yrittää säästää euroja taskun pohjalle, jospa syksyllä olisi jonkinlaista musiikillista antia tarjolla. Ensi kesäksi otan tavoitteeksi matkata festaroimaan Suomen rajojen ulkopuolelle.

Onneksi tänään on vielä vapaapäivä, eipä sitä olisi töihin jaksanut viikonlopun jäljiltä. Matkasin vaihteeksi ostamaan pätkän kangasta jos toistakin ja eurokangas jopa yllätti. Mustaa samettia oli saapunut pakallinen. En toisin tiennyt olisiko pitänyt itkeä verisiä kyyneleitä vai nauraa, kun moista olisin tarvinnut kaksi viikkoa takaperin. Nojaa. Ostin pätkän joka tapauksessa jospa siitä jotain taikoisi. Pitkä hame kaavoineen odottaa toisin edelleen sopivan materiaalin löytymistä.


7 comments:

 1. Aikun hienoo osata tehdä vaatteita. Mahtaa tuntua hienolta, kun saa oma tekmän vaatteen päällensä? Haluaisin myös oppia! Oletko jossain koulussa, vai ihan kotonako olet oppinut kaiken?

  ReplyDelete
 2. Oot upee nainen (: haluisin kans osaa tehdä vaattei.

  ReplyDelete
 3. Infected: On tässä vähän tullut kouluja käytyä. Onnistumisen tunne on maailman paras, vaan ei sitä jokaisen vaatteen kohdalla tapaa. Itse tiedostaa myös vaatteista jokaisen pienen virheen, joka taas on vähemmän kivaa.

  Harjoittelemalla oppii.

  Emppu: Kiitos :)

  ReplyDelete
 4. Nättimys:D Ite haaveilen,että vielä joskus osaisin tehdä ite vaatteita! Ihana toi mekko<3

  ReplyDelete
 5. siiri00: höpöhöpö :D Ainahan sitä oppii kun harjoittelee. Aloitin urani barbinvaatteista muinoin ;)

  ReplyDelete