Sunday, 17 July 2011

Pirate's bride

Onpa tylsää mennä takaisin töiden pariin neljän päivän vapaiden jälkeen, no onneksi ensi viikon tapahtumat jaksavat piristää mieltäni, vaikka moisten humppapippaloiden jälkeen se elämä vasta ankeaksi muuttuukin. Loppu kesä on täten pelkkää työtä ja työtä ja työtä, kunnes arjensankari palaakin takaisin opiskelijaelämän pariin. Ja olenko ehtinyt toteuttamaan kaikki kesäiset suunnitelmat? Vastaus on sangen selkeä ja ytimekäs: En. No jääpähän tekemistä syksylle, liiaksikin.

Olen nyt alkanut käymään taas aktiivisesti lenkillä. Näiden neljän päivän aikana on tullut käytyä kahdesti päivässä yhteensä 1.5-2h kävelyllä, loistavat musiikit korvissa pauhaten. Syksyllä kutsuu vankityrmä eli kuntosali. Pakonedessä toki.

Yksi projekti saatiin taas pakettiin ja tällä kertaa sain kuvat otetuksi ulkona. Vihaan sisällä huonossa valossa otettuja kuvia, joiden mittasuhteet ovat pahoin vääristyneitä tilanpuutteen vuoksi. Portfolioon olisi kuitenkin kivempi asetella laadukkaampia kuvia, kuin rakeisia ja pimeitä.

New summer dress:6 comments:

 1. En halua olla ikävä nillittäjä, mutta mikäli nuo kuvat tulevat portfolioonkin copyright-teksteillä, niin kannattanee korjata kirjoitusvirheet pois :P

  -T

  ReplyDelete
 2. Todella upea asukokonaisuus, sopii sulle niin älyttömän hyvin<3 Kaunista <3

  ReplyDelete
 3. anonyymi: Eivät tule näillä kuvilla sinne ^^ Nopeasti eilen lättäsin tekstit päälle.

  Leena: Kiitos jälleen :)

  ReplyDelete
 4. Näin siut tänään tuskassa =) Näytti tosi ihanalta nuo vaatteet livenäkin.

  ReplyDelete