tiistai 19. heinäkuuta 2011

The Sun and The rainfall

Vielä kaksi iltaa töitä ennen viikonlopun rientoja! Tukan värjäily menossa näin keskiyön kuluksi, jotta saisin sen kuivaksi ennen huomista vuoroa, toivottavasti ei naapurustoa yölliset suihkusessiot haittaa.Vedin jalkaani tänään rakkaimmat kenkäni ja yhden ehdottomista suosikki vaatteistani. Myös seppälän käsineistä on tullut yksi lempi asusteistani. Muinoin omistin saman tyyliset pidempi vartisemmat yksilöt, mutta kulutin ne loppuun.

En ole vieläkään onnistunut löytämään materiaaleja seuraaviin ompeluprojekteihin, joka ärsyttää lievästi. Olisi melkoinen into ommella ja suunnitelmiakin kumpuaa, mutta jokseenkin liiankin tuttuun tapaan materiaalit ovat hukassa. Pitäisi varmaan siirtyä strategiaan; mene ensiksi tarkastamaan materiaalimahdollisuudet ja suunnittele vasta sitten. Pvc-housujen tekoa toisin olen viime päivinä harkinnut puolivakavissani. En toisin ole vielä tarpeeksi vakuuttunut, tulisiko moisia pidettyä, joten toistaiseksi pakka on pysynyt piilossa kaapin uumenissa.

Odottelen yhä toista kenkätilaustani toivoen popojen olevan juuri sellaiset kuin oletan niiden olevan. Tämän tilauksen saavuttua on pienen kenkälakon paikka, sillä sen verran monet monot olen kevään/kesän aikana ostanut, notta jo omatunto alkaa soimata takkuista päätäni...

7 kommenttia:

 1. Kaunis asukokonaisuus<3 Sulla on pettämätön maku xD <3

  VastaaPoista
 2. Sun tyyliin vois kokohousuja paremin sopia pvc-caprit. :) Passais upeesti noidenki saappaiden kanssa. :>

  VastaaPoista
 3. Leena: Ei ole, virheitä teen ja usein :D

  Grotesca: Raidat on parhaita ^^

  Sysihilkka aka Ms Little Black Riding Hood: Enpä tiedä osaisinko moisiakaan käyttää :P

  VastaaPoista
 4. löysin sun blogin (vasta nyt!?) ja tsekkasin vaan tän postauksen ja sait saman tien lukijan. :) oot iha älyttömän kaunis ja rakastan sun tyyliä. ps ihanat kengät !

  VastaaPoista
 5. Emppu: Kiitos ja tervetuloa :) Kengät on lempparit ehdottomasti ^^

  VastaaPoista
 6. Aaaaa itse söpöys olet ! Todella hieno tyyli ♥

  VastaaPoista