sunnuntai 28. elokuuta 2011

Follow the sign

Jatketaanpa vielä muutama sana matkasta lähinnä ostoksista vaikka yritinkin pitää kukkaron nyörit äärimmäisen tiukilla. Kenkiä en hamstrannut lainkaan, sillä niitä löytyy nyt ihan pätevä varastollinen. Talveksi uudet maiharit saattaisivat olla tervetulleet.

En ole ns. taviskaupoissa vieraillut juuri lainkaan koko vuoden aikana. En vain löydä niistä mitään ja muutenkin suurimman osan vaatteistani olen väkerrellyt itse. Nyt tuli kuitenkin kaverini toimesta astuttua New Yorker nimiseen puljuun, jonne hukkasin muutaman kympin euroja. Tavallinen pitsipaita lähti kotiin ja pääsi heti käyttöönkin:


Pitsi on tehnyt koko vuoden paluuta tyyliini. Olin jo usemman vuoden käyttämättä kyseistä materiaalia, mutta nyt vaatekaapista löytyy useampi pitsinen paita + joitain asusteita.

Rikoin myös periaatteitani ostamalla 'halpis' alusvaatteet, mutta nämä veivät sydämmeni mukanansa:

Söpöt nyörit, pitsi ja pvc = sydän Eiväthän nämä mistään laadukkaimmasta päästä ole, eivätkä täytä tehtäväänsä täydellisesti, mutta satunnaisessa käytössä menevät hyvin.

Näiden lisäksi tuli tehtyä kangaslöytöjä yli sadalla eurolla. Repeilin paluumatkalla, kun muut roudasivat perässään kaljalaatikoita ja vodkapulloja oli minulla iso matkalaukullinen kankaita. Nyt on samettia, raitakangasta, pitsiä sun muuta odottamassa syksyn synkeitä iltoja ja mahdollisesti tulevaa päättötyötäni.

8 kommenttia:

 1. =O where did you get that underwear??

  VastaaPoista
 2. OOO :O Ihanat alusvaatteet! Nyt on pakko udella mistä nuo on? ^^

  VastaaPoista
 3. Lucy: New Yorker :)

  Grotesca: Niin on, mut ei mitään huippulaatua, tai no jos henkkamaukka laatu kelpaa niin sitten, New Yorkerista.

  VastaaPoista
 4. Todella ihanat nuo alusvaatteet kyllä. :> Sais olla useamminki pvc:tä ketjuliikkeiden valikoimissa, edes yksityiskohtina.

  VastaaPoista
 5. Sysihilkka aka Ms Little Black Riding Hood: Sais olla kokonaan pvc:stä koottuja tuotteita laadukkaimpien merkkien valikoimissa, niin ostaisin oitis!

  VastaaPoista
 6. How much did they cost? Yea, i'm too lazy to go check myself... =)

  VastaaPoista
 7. Ihanat alusvaatteet:) Ja pitsi on ollut aina osa mun rakkautta:D

  VastaaPoista
 8. Lucy: About 18euros

  siiri00: Eikös vain :P

  VastaaPoista