Tuesday, 30 August 2011

I'm losing control

Lauantain asu, joka ulkotilassa osottautui hieman turhankin lämpimäksi.


Haluaisin kaappiini uusia hameita. Yksi pitkä hame on nyt valmiina, jonka esittelen pikimmiten tässä lähipäivien aikana. Melko paljon käytän tyllihameita, mutta jotain uutta olisi mukava saada. Olen harkinnut pitkän pvc-hameen tekemistä ja lyhyempikin olisi tervetullut. Kynähame voisi olla vaihtelua ja itseasiassa sellaisen ostin viime syksynä, vaan enpä ole varma jäikö se Englantiin vai tuliko se mukanani Suomeen. Hame ei ihan tuntunut omalta jutultani, vaan oli hieman liian virallisen oloinen. Olo oli kuin pankkivirkailijalla. Moinen hame nyöreillä tai muilla härpäkkeillä voisi olla enenmmän juttuni.

Muutama päivä töitä jäljellä ja häivyn aitiopaikalta Ryslandian rajamaille viettämään köyhää opiskelijaelämää. Huuto.nettiin olisi tarkoitus taas latailla rättejä myytäväksi, kunhan olen saanut muuton pois alta.

10 comments:

 1. Aivan ihana tuo hame, mistä se on? 8)

  ReplyDelete
 2. Ihana<3 Mun kanssa ois tarkotus vähän uusia vaatekaappia.. kunpa pääsis eroon noista vanhoistakin, että olis tilaa ihanuuksille.. joita ehkä käyttäisikin enemmän.

  ReplyDelete
 3. Ihana<3 Mun kanssa ois tarkotus vähän uusia vaatekaappia.. kunpa pääsis eroon noista vanhoistakin, että olis tilaa ihanuuksille.. joita ehkä käyttäisikin enemmän.

  ReplyDelete
 4. Ihana asu! Olet niin nätti<3 Mä oon miettiny noitten kenkien tilaamista mutta täytyy säästää. Noi kengät on IHANAT<3

  ReplyDelete
 5. Jeanette J: Lontoosta camdenin pimeistä kätköistä.

  Leena: Kieltämättä, olisi taas myytävää vaikka kuinka :)

  Siiri00:Kiitos :) Miekin mietein aikoinani pari vuotta noiden tilaamista ja ovat olleet hemmetin ahkerassa käytössä. Lemppari kenkäni.

  ReplyDelete
 6. Mitä myytävää tänne tänne kuvaa xDD!!

  ReplyDelete
 7. Leena: Yritän parin viikon sisällä saada kuvat myytävistä jutuista :)

  ReplyDelete
 8. Hellurei! Etsiessäni goottivaate blogeja, uppouduin sun blogiisi koko illaksi ja melkein yöksi :D Tykkään tosi paljon tyylistäsi, ja imin itseeni jo lähestulkoon jokaisen kuvan, jonka olet täällä julkaissut ;) Jos aikaa ja kiinnostusta löytyy, niin vierailethan mun uudessa blogissa, joka ei nyt käsittele tyyliä pelkästään, vaan ihan kaikkea omituista mustiin pukeutuvan lähemmäs kolmekymppisen elämää sivuavaa. :)

  ReplyDelete
 9. jendina: Kiitos paljon :) Käynpä lukemassa!

  ReplyDelete