Friday, 19 August 2011

It could rain always

Tänään oli tilipäivä ja olihan se suunnattava ostoksille vaikka sitten buranan voimin. Suuntasin siis laiskasti Itäkeskukseen ja näin vältyin Kampin Morticialta ja muilta tilin tuhoavilta putiikeilta. Etsein lähinnä luottotuotteita meikkipussiini ja samalla uutta huulipunaa, jota etsein jo Englannissa ollessani, vaan eipä tullut sopivaa vastaan. Sen sijaan yllätin itseni ostamassa mustaa huulikiiltoa, jota olen käynyt hipelöimässä siitä lähtien kun se Rimmelin valikoimaan ilmestyi. En nykyisin juuri ostele trendituotteita, joten siksi olen pitkittänyt kyseisen tuotteen ostamista, vaikka se mielenlujuuttani onkin kovasti yrittänyt voittaa. Olihan sitä läträttävä oitis naamaan ja kieltämättä efekti tuo jotain vaihtelua kirkaanpunaisen värin tilalle:

Loisto tuote syksylle, jota varmasti tulee käytettyä.

Ruusukuviolliset sukkahousut ampaisivat myös ostoskassiini Lindexiltä.


Muutama luottotuote:


Suuria ostoksia en täten tälläkään kertaa tehnyt, vaikka ylläoleviinkin tuotteisiin upposi jo melkein neljäkymmentä euroa. Meikit on kalliita ja siinäpä syy miksi en mitä tahansa tuotteita meikkipussiini lojumaan halua. Eivätkä sukkahousutkaan ihan halvimmasta päästä olleet... Ensi viikolla olen lähdössä Viroon kolmeksi päiväksi ja odotankin reissua jo ihan innoissani. En ole ikinä käynyt edes Tallinnassa, joten jännitystä riittää :D Tiedossa olisi viime vuotisen Puolan reissun kaltaisia aktiviteetteja eli shoppailua ja tuoppien tyhjentämistä. Miniloma ennen töiden loppumista ja ennen koulun alkamista. Jippii!

Odotan jo hieman uuteen asuntoon pääsyä, vaikka ei ole tietoakaan tarkemmin millainen lukaali on kyseessä. 31 neliöinen yksiö erillisellä keittiöllä tuo vaihtelua vuoden soluasumiseen. About puolitoista vuotta olen elänyt matkalaukku elämää, joka sekin on ollut äärimmäisen jännittävää, mutta hieman jo odotan, notta saan lyödä Robert Smith julisteen seinälle, soitella Curea läpi yön ja tanssia pitkin asuntoa punaviinilasi kädessä ilman että kukaan häiriintyy. Sisustusta olen miettinyt ja punaisten satiiniverhojen tilalle olen ajatellut laittaa tällä kertaa mustat verhot, myös violetti on alkanut houkuttelemaan... Samalla olen katsonut Helsingin asuntotarjontaa, jos pysyvämpi muutto tänne takaisin keväällä koittaisi. Asuntojen rajallisuus ja vuokrien hinnat ovat vain jäätäviä.

4 comments:

 1. Aww <3 Noi sukkikset on kyllä todella kauniit :O <3

  ReplyDelete
 2. Lady Grotesca: Toivottavasti ne nyt vain kestäis :I

  ReplyDelete
 3. Tuo musta huulikiilto on kyllä kivan näköistä. Kokeilin sitä itsekin, mutten oikein noita kiiltoja osaa käyttää kun usein ovat aika tahmaisia..

  Piti jo Tuska-postaukseesi kommentoida, mutten saanut aikaiseksi silloin, eli bongasin sinut Tuskassa, ensin anniskelualueella ja sitten menit väkijoukossa ihan ohi, mutten sitten saanut suutani auki ja oli mukamas kiire istumaan ja vesipisteelle.. Kauniina olit liikenteessä siellä!^^

  ReplyDelete
 4. Chastel: En itsekkään osaa oikein enää kiiltoja käyttää, mut pitää opetella.

  Haha, olisit vain tullut moikkaamaan ja kiitos :>

  ReplyDelete