Saturday, 24 March 2012

Take your wings off


Sorruin ja menin taannoin ostamaan luiset hiuspinnit, jotka löytynee taatusti monen muunkin korulippaasta. Yleensä en voi sietää muovisia killuttimia missään muodossa (paitsi helminauhoja) ja esimerkiksi Glitter merkitsee minulle helvetin esikartanoa kaikkine huonolaatusine blingblingeineen. Nämä nyt kuitenkin ovat sen verran söpöt, että päähäni saavat eksyä.

Viime päivinä olen ollut äärimmäisen laiska pukeutumaan tai maalaamaan naamaa, joten blogikaan ei ole päivittynyt. Pitänee skarpata asioiden suhteen. Ihan kuolleena en kuitenkaan ole ollut, sillä eilen olimme taas keikkailemassa ja tällä kertaa Herra Ylpön tahdissa. Myös ensi kuulle olisi tiedossa muutama keikka, joita tässä jo odotellaankin. Olen aloittanut myös treenaamaan viime aikoina. Tällä viikolla on tullut lenkkeiltyä uskomattoman monta kilometriä ja tekaistua vielä muutamat kotitreenit päälle.

Translation

Some time ago I swore I don't buy these skeleton hand clips but I bought them in the end. In general I don't like the plastic jewelry at all but these ones are so cute that I needed to eat my words.

3 comments:

 1. Jostain syystä tuollaiset pinnit eivät iske minuun lainkaan : o Ja mielestäni ne sopivat vain ja ainoastaan mustiin pitkiin hiuksiin / rastoihin, eli juuri sinulle ! :'-)

  Ja ei sitä aina tarvitse jaksaa, edes täällä blogimaailmassa.

  ReplyDelete
 2. Some time a go I swore that I will never buy anything pvc, lift plaform boots...hmm I probably said it about miniskirts too...oh and dreadfalls.....
  Well guess where I ended up:D:D:D

  ReplyDelete
 3. Oona: Ei nämä muhunkaan vielä jokin aika sitten iskenyt. Yleensä muovi ei vain kiehdo, mutta noh nyt kävi näin :)

  Lucy: I know :D

  ReplyDelete