Friday, 23 August 2013

She and her eternity

Here is a dress that I mentioned have done. Model is the simplest ever but at this moment I don't miss anything specific. Obviously a minimalist period is running, I'd like to sell all clothes that I don't wear and retain only the best ones. Fabric is really gorgeous, I bought it while visiting Estonia a few years ago. I wish I could go to visit there again, there is so many beautiful fabrics and other supplies which are impossible to find in Finland. In coming posts I will introduce more sewing works which I have done recently. 

During this week I've missed my black hair back. Black is like home for me. It's the color where I feel to be myself. This red is unnatural and I miss currently something more natural. Maybe it's also the coming autumn which makes me want to turn to the darkness. I'm also fed up with dyeing the hair all the time and faded red with the root growth is the most disgusting ever. But let's see, maybe I try to stay in red as yet for some time. I have time to be black head rest of my life.

18 comments:

 1. Upea asukokonaisuus<3 Ja syksy on kyllä muutoksen aikaa hiuksissa mullakin aina ^^ Nyt on vuoden ollu koko musta tukka ja mieli halajais vähän väriä.. eli mulla päinvastoin xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Mä tiesin jo heti alkuun, että kyllästyminen iskee ja se on tehnyt tuloaan jo muutaman kuukauden. Tunnen oloni vain turhan teiniksi tässä räväkässä punaisessa. Yritän kuitenkin sinnitellä vielä, koska tiedän, että jos nyt vedän mustan, olen taas mustapää seuraavat kymmenen vuotta, tai lopun elämän. =D

   Delete
 2. värjää tummanpunaset hiukset :) Se vois olla hyvä kompromissi ja jos et tykkää niin siitä sitten mustaksi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun piti alkujaankin värjätä vähän tummempi punainen, mutta en ole löytänyt sopivaa sävyä. Olen harkinnutkin, että ennen kuin vedän mustaksi, kokeilisin sitä ennen jotain muuta :)

   Delete
  2. Se directionsin tulip ja rubine on aika kivoja tummia punasia. Rubine on sellanen ihan semisti pinkkiin taittava :)

   Delete
  3. Tulip:ia harkitsin, mutta en sitten uskaltanut vetästä. Noista värikartoista kun ei aina tiedä :P Enemmän pinkkiin taittavaakin olen miettinyt, mutta liian pinkki ei kuitenkaan saisi olla =D

   Delete
 3. Mahtava mekko! Osaatko suositella jotain erityistä kangaskauppaa Virossa? Ite yritin viimeksi etsiä niitä, mutta en löytänyt ainakaan mitään mikä olisi ollut auki :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen ostanut kankaat Tartosta. Mun mielestä siellä oli kangaskauppoja joka kadunkulmassa, mutta en laittanut niitä sen tarkemmin mieleeni. Mulla asui kaveri siellä aikoinaan, joten se vei mua kätevästi kaupasta kauppaan. :P Tallinassa sitten taas on Karnaluks, joka on yhtä kuin paratiisi.

   Delete
 4. Voih, en itsekkään löytänyt Virosta kangaskauppoja, kun siellä muutama viikko sitten kävin :/ Olisi pitänyt kysellä täällä blogimaailmassa apuja! Karnaluksesta minulle mainittiinkin mutta tiukan aikataulun takia ei päästy sinne käymään. No ensikerralla sitten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Karnaluksissa tulee hysteria :D Suomessa ei ole mitään vastaavaa liikettä mistä edes saisi sellaisia pitsejä ja muita koristeita mitä sieltä saa ja millä hinnalla :P Harmi kun Virossa tulee käytyä niin harvakseltaan. Jos asuisi Helsingissä niin siellä kävisi niin kätevästi ihan päivämatkalla, vaikka ei kait se kyllä Tampereelta käsinkään mahdotonta ole. Mua huvitti viimeksi laivassa, kun roudasin sieltä ison matkalaukullisen kankaita, kun muut toi saman lastin tavaraa, mutta nestemäisessä muodossa. Toisilla on vähän eri intressit käydä Tallinnassa. ^^

   Delete
 5. you are right, you have a whole life to be black again :) now your style is awesome and I watch your posts always with admiration!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yep, maybe I stay as red head for a while yet ^^ I just dyed hair a moment ago and it looks again gorgeous <3

   Delete
 6. Very nice dress and fabric. :)
  If you dont mind a more natural red color to your hair, you can try henna. It doesnt fade and is really good for your hair.
  But then again - nothing beats light colored eyes againt black hair. <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :)

   I have never tried henna but I know they are permanent and looks great. I need to think and read more about those colors ^^

   Delete
 7. Pieni aiheeseen liittymätön kommentti: Nyt on paikat kipeänä ensimmäisen tankotanssitunnin jäljiltä, ja tunnin varasin alunperin sinun tankoilupostauksesi ansiosta. :) Minulla ja poikaystävälläni oli loistavat kaksi tuntia, ja heti ensiviikolle on varattu seuraava tunti! Kiitos inspiraatiosta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtava kuulla :) Itellä oli lihakset kipeenä 4-5 päivää ekan tunnin jälkeen =D onneksi sen jälkeen on ollut vähän helpompaa :) Menestystä tankoiluun!

   Delete
 8. That dress and necklace go well together! You look super!

  Angela
  artofbeingweird.wordpress.com

  ReplyDelete