Saturday, 25 January 2014

Coven

Hello again! My weekend started in the positive light. A lot of pole dancing (my muscles are screaming), tasteful tomato/chili soup, and the rest episodes of American Horror. The 3rd season didn't deceive and I'm waiting for the next to come. 

A night goes with my beloved; maybe the horror films and the chips? I've tried to keep the chips strike during a month while the others are abstained from alcohol for the month. (I haven't managed...)

A shirt which I bought while visiting Turku (the tights are also new). I love asymmetric hem, the cutting is well done in this piece. Unfortunately the current weather is freezing for the clothes like this but it's an excellent garment in the summer. 
Some inspiration pictures which I picked up google. Who wouldn't love witches?
I wish a wonderful weekend to all of you!

10 comments:

 1. Kesää odotellessa... on kyllä kaunis paita! : > Niinkuin sinäkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesää odotellessa, mutta kyllä nautin tästä talvestakin melkoisesti, kun saa hyvällä tekosyyllä heittäytyä sohvan nurkkaan katsomaan sarjoja, koska ulkona on liian kylmä! Ja muutenkin, talvi on ihan jees ja maisemat tällä hetkellä kauniita ^^ Kiitos!

   Delete
 2. Eiköhän sulta kuitenkin oo tuo viimeinen jakso covenista näkemättä, kun se ei oo vielä edes ilmestynyt, vai oonko mä aivan kujalla itse? :D Ihana postaus, oot tosi kaunis mustalla tukalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et ole kujalla, viimeinen jakso on vielä julkaisematta ja multa on vielä kaksi jaksoa ilmestyneistäkin katsomatta :) Kiitos!

   Delete
 3. Upiata! Oon ny kattony AHS:n kakkoskautta ja on sen verran jotenki ahistava mun mielestä etten oo saanu katottua ku pari jaksoa vasta.. kaipa se on ku ollu iteki osastolla aikoinaan ni tulee mietittyä millasta ois ollu ihan viiskytvuotta takaperinki jos ois joutunut 0_o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kieltämättä sarjaan on saatu vangittua ahdistava tunnelma melko kiitettävästi ja koin myös itse jotkut kohtaukset kylminäväreinä. Omasta mielestäni oli kuitenkin ihan super kausi, vaikka alkuun suhtauduin hieman epäilevästi. Diggailin ekasta kaudesta niin paljon, että olin varma että toinen kausi ei voi yltää samalle tasolle. Eka kausi katsottu kahdesti ja varmasti katson myös toisen kauden jossain vaiheessa uudelleen. Niin no välillä tuntuu, että mt-potilaiden hoito ei ole 50 vuodessa kehittynyt suuntaan eikä toiseen, silloinhan se pillerirumba alkoi ja ihmiset olivat varmasti melko koekaniineja niiden pillereiden kanssa, vaikka sitähän se on vieläkin, mutta ehkä toivottavasti jotakin kehitystä kuitenkin olisi tullut. Mutta joskus 30-40-luvulla on voinut olla mielenkiintoista, kun ihmisiä on hoideltu sähköshokeilla, tai ainakin se kuullostaa hurjalta!

   Delete
  2. Jooh viiskytluvulla ihan Suomessakin tehtiin vielä lobotomioita, että autsis. Ootkos nähny sellasta leffaa ku Prinsessa? Perustuu tositapahtumiin, tosi loistavasti toteutettu ja koskettava elokuva kaiken kaikkiaan.

   Delete
  3. aivan lobotomiat, hulluutta. En ole nähnyt, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta!

   Delete
 4. Vau, näytät upealta ekassa kuvassa! :) Musta sopii siulle myös hiuksissa, hyvältä näyttää ja jotenkin ainakin tämän postauksen ekassa kuvassa korostuu ihon virheettömyys.^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Musta sopii parhaiten, olen sitä mieltä!

   Delete