torstai 6. maaliskuuta 2014

Dark shadow of the night

Shirt: Second hand - Skirt: Restyle - Necklace: Etsy - Shoes: Pennangalan
I'm immersed in the world of painting during this week. I don't have experience just at all with acrylics so everything is quite new to me, but I'm really eager for learning. I've always been really interested in painting in acrylics or oil colors, but usually lack of time has been a barrier. I've used the water colors so far which are totally different to handle. However I've managed to do something.  My beloved promised to give me a ride to Ikea the next week so that I can buy the frames to my work. 
Some time ago I read the novels of Edgar Allan Poe and I got an idea that a portrait of him on a wall would be a nice. Here is a sample of an unfinished work. I feel a bit uncomfy to show my works here nowadays when people always distribute them in tumblr, pinterest or in the other crap pages. It's quite frustrating. 10 kommenttia:

 1. Kaunis asu! :) Siulla on ihanan erilaisia nää taustat aina, mielenkiinnolla aina katon tarkemmin myös taustaa asun lisäksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt on taas ollut kiva ottaa kuvia mielummin ulkona, kuin tässä pimeässä luolassa jossa asun, kun ilmat ovat olleet lämpeempiä :) Thänks ^^

   Poista
 2. Tuo kaulakoru... Upea.

  Jostain syystä meikäläistäkin on alkanut himottaa E.A. Poen muotokuva seinälle, mutta niin pätevä en ole, että osaisin sellaisen itse väkertää. Samaten ottaisin mielelläni seinälleni mm. Hemingwayn kuvan, mutta noh... Kaikki aikanaan, eBay auki jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaulakoru on kyllä kiva, mutta saa joissakin ihmisissä ihmetystä aikaan, kun kaikki eivät hiffaa mikä se on :D

   En tullut edes miettineeksi, että jostain ebaystakin voisi toki jonkun posterin löytää, mutta toisaalta mä haluan nimenomaan maalauksen Poesta, joten ei auta kuin maalata :P

   Poista
 3. Hienosti kyllä teet, jos kerran ei ole kokemusta! :D
  Omassa kaapissa on myös akryylivärejä odottamassa, mutta kädessä toimii paremmin kynä kuin sivellin..ehkä vielä joku päivä.

  Iiihana asu...hame! *__*

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tämä on toinen kerta kun teen. Yhden kerran amk-opintojen aikana piti tehdä pikamaalaus, mutta se meni omalta osaltani suhteellisen huonosti, kun aikaa oli vain pari tuntia ja idea olisi pitänyt olla valmiina, mutta minullapa ei ollut x) Jostain syystä kouluissa on aina suosittu vesivärejä. Kyllä tässä treeniä tarvitaan, jotta lähtee paremmin sujumaan. Häivytysten teko on haastavaa, koska nämä värit kuivuu niin kirotun nopeasti.

   Kiitos :)

   Poista
 4. Good luck on the painting! I really need to get back into it myself. Poe is looking very good.

  VastaaPoista