Sunday, 4 September 2011

Beautiful black day.

Mustaa päivää. Muutto melkein suoritettu, mitä nyt monet tavaroistani ovat vielä porukoiden saunahuoneessa, jonne osa jääkin, sillä en jaksa roudata koko omaisuuttani tänne Itä-Suomeen. Autolastillinen kankaita ja vaatteita tuli mukaani kera joidenkin astioiden ja näillä mennään. Asunto on valmiiksi kalustettu, joten huonekalujakaan ei tarvinnut tuoda, vaikka haluaisin toki oman mustan samettisen divaanisohvan tänne ja sen lisäksi takorautaisen sängyn, mutta katsoo nyt jaksaako moisia tänne roudata.

Viimeinen vuosi opinnoissa alkoi jo viime viikolla, mutta työsopimukseni oli kuun loppuun asti, joten missasin ensimmäiset tunnit. Tunteja on näillä näkymin vain kahtena päivänä viikossa ja loppuaika pitäisi kuluttaa päättötyön parissa. Koska noita kontaktitunteja nyt tosiaan on noinkin vähän, olen ajatellut ilmottautua saksan kielen harrastajaryhmään. Huomenna olisi tarkoitus etsiä opettaja käsiini ja keskustella miten kurssini menevät ja ulkomaan opintoni... Suunnitelmissani olisi saada kurssit ja lopputyö valmiiksi viimeistään heti joulun jälkeen, mutta saa nähdä tuleeko onnistumaan.

Olen tehnyt pienimuotoisia ostoksia viimeisten päivien aikana...Uudet monot eksyivät ostoskoriini ihan niinkin kuuluisasta design puljusta, kuin Citymarket:

Ovat materiaaliltaa mokkaa, joten saa nähdä kauanko kestävät käytössä.

Hiljalleen yritän suurentaa koruvarastoani ja ostin sormuksen, joita en ole tottunut vuosiin käyttämään. Omistan ennestään vain kaksi sormusta, jotka ovat molemmat yläaste ajan luokkasormuksia. Second handia ja hintaa tälle tuli muutama euro:


Tavallisia korviksia en ole myöskään käyttänyt sitten lukion ensimmäisten vuosien jälkeen. Korvissani koristavat vain industrial, sekä tragus, mutta näiden puoli-ilmaisten pisaran muotoisten killuttimien hinta oli niin naurettavan alhainen, joten läksivätpä nekin matkaani ja sopivat hyvin yhteen tuon sormuksen kanssa:

Joku päivä voisin naputella pienen postauksen uudesta kotiluolastani, kunhan saan vain hieman ehostettua asuntoa oman tyylisemmäksi. Täysin se ei tietenkään tule onnistumaan, koska nämä huonekalut eivät todellakaan ole makuuni. Seiniin ei myöskään saa reikiä tehdä, joten on tyydyttävä julisteisiin ja jääpä hieno peilinikin odottamaan seuraavaa asuntoa.

5 comments:

 1. Ihanat pitsihansikkaat ! Mistä ? (:

  ReplyDelete
 2. Uu ihania juttuja<3 Itse en käytä sormuksia oikeastaan yhtään, muuten kuin kihlasormusta.. Asuntopostausta odotellessa :)

  ReplyDelete
 3. emppu: Seppälästä.

  Leena: En tiedä mikä siinä on, että käsikilluttimia ei tule niin pidettyä... ehkä ne on vain tiellä, kun ompelee sun muuta.

  ReplyDelete
 4. Kengät on hienot, ite oon tehnyt paljon kenkälöytöjä tavarataloista ja marketeista :) Laatukin on lähestulkoon yhtä hyvä kuin kenkäkaupan kengissä, mutta onko tuo nyt ihme, samoja kenkiähän nuo varmaan tilailevat maailmalta.

  ReplyDelete
 5. jendina: Aiemmin olen tainnut ostaa vain yhdet maihareiden tyyppiset kengät ruokakaupasta, mutta monesti olen katsellut tuolla kyseisessä Cittarissa milloin mitäkin :D

  ReplyDelete