Thursday, 7 November 2013

Break

Kuten mainitsin jalkani on temppuillut koko viikon, tänään selvisi että tilanne on pahempi kuin arvelinkaan ja todennäköisesti tulen käymään tähän astisen elämäni pahimman taistelun tulevien kuukausien aikana. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin ja vältän kutsun 27 klubiin (aina pitää olla vähän mustaa huumoria oli tilanne mikä oli),  mutta blogi saattanee hiljentyä kunnes vointi paranee. En sikäli ole kovin heikossa kunnossa omasta mielestäni, mutta vaarallisilla vesillä seilataan. Ylimääräinen rehkintä saa nyt jäädä kunnes veri virtaa  suonissa.


Hello! Like I mentioned there has been something wrong with my leg. Today I got to know the situation is worse as I thought. Now I just fight and I hope that they don't send me an invitation to the club of 27 (black humour is always needed in all situations) I will try to come back as soon as possible, when blood runs again in veins.

27 comments:

 1. Hyi kamala! Pikaista paranemista, muista että maltti on valttia! :)

  ReplyDelete
 2. Hui! :o ei kai ihan kuoleman vakavaa ole? Olisi aika kamalaa. Paranehan pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt ei pitäs olla enää ihan akuuttia kuoleman riskiä, kun lääkkeet on aloitettu, mutta maanantaina ollaan taas viisaampia testien jälkeen!

   Delete
 3. Olen ehkä nyt aivan väärillä jäljillä, mutta saitko jalkaasi veritulpan? :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olet aivan liian oikeassa. Tulppaa on syvissä laskimoissa toisessa pohkeessa ainakin :/ Enkä edes kuulu riskiryhmään ja silti kävi näin. Vaarallista tämä elämä!

   Delete
 4. Hui kauheeta!!! Toivottavasti vointisi kohentuu!! ♥ jaksamisia ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti kohentuisi! Sitä kun ei osaa ennustaa kuinka kauan menee.Kiitos! Lääkehoitoa ainakin 3-6kk tiedossa, jonka jälkeen vielä kontrollia. Neula suonessa saa olla harvasepäivä.

   Delete
 5. Voimia sinnepäin, toivottavasti kaikki menee hyvin! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, nyt pitäisi olla jo tilanne vakaampi, kun on lääkitys aloitettu! Olisi pitänyt marssia vain jo maanantaina lekuriin, mutta kun en ole sellainen, joka soittaa valkotakit paikalle heti, kun johonkin vähän sattuu =D

   Delete
 6. Hui, toivottavasti paranet pian! Voimia täältäkin päin :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 :) Rasittavinta tässä on tämä jalkasärky ja kun ei saa vetää mtn kunnon särkkäreitä, jotka auttaisivat. + ei pääse liikkumaan mihinkään :/

   Delete
 7. Yhh, voimia paranteluun. Olen itse käynyt juurikin saman kokemuksen läpi tuossa muutama vuosi sitten, se oli ihan kamalaa. :( Onneksi ei tarvinnut verenohennuslääkkeitä ja verikoerumbaa kolmea kuukautta pidempään, mutta siinäkin oli ihan tarpeeksi! Jaksamisia, kyllä se siitä, hitaasti mutta varmasti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Sairasta tää on -.- varsinkin ku jalka niin vitun kipeä että kävely todella hidasta. Maanantaina ekat testit, kunhan tuon piikittämisen sais lopettaa pian. Toivottavasti selviin kans 3kk ja selvii aiheuttaja. En tunne ketään alle eläkeikästä jolla tää olis. Sulla ei ilmeisesti ole uusiutunut? Sehän tässä on se kauhein asia

   Delete
 8. Pelkään veritulppia, mutta vielä ei onneksi ole sattunut omalle kohdalle. Voimia ja paranemisia sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Toivottavasti ei osukkaan. En olisi uskonut osuvan omallekka kohdalle kun ei pitäisi riskitekijöitä olla. E-pillerit ja lento on tietty voineet tämän laukaista. Onneksi menin lopulta lääkäriin ja ei ilmeisesti päässyt keuhkoihin leviämään, niitä toisin ei ole vielä kuvattu. Jos tälläistä joskus epäilee kannattaa lääkäreille olla tiukka, mutkin lähetettin ekaksi taysistä himaan, kun lääkäri epäili vain lihasjumitusta. Ehdein olla alle tunnin kotona, kun sain testitulokset ja pikana takas sairaalaan. Sairaalan ensiavussa ne ensiksi ihmetteli miksi mut on sinne edes lähetetty. Huomaa jälleen kuinka ei vakavasti Suomessa kaikkeen suhtaudutaan eikä millään haluta tutkia. Palvelu muuttui toisin heti kun tulppa todettiin.

   Delete
  2. Vastailen nyt vaikka tähän, koska mulla taasen kävi ihan täysin päinvastoin; heti ensimmäinen epäily oli veritulppa ja työpaikkalääkäri passitti samantien ensiapuun hoidettavaksi. Asuin silloin tosin vielä Seinäjoella enkä täällä Tampereella, jälkihoito (tai pikemminkin sen puute) vaan oli ihan olematonta. Itse tosiaan ajattelin, että olin vaan jotenkin venäyttänyt jalan edellispäivän uimahallireissun jäljiltä, mutta kun polvitaipeen pieni kolotus oli työvuoron loputtua vaihtunut helvetilliseen kipuun, jonka johdosta itkin kivusta portaita kavutessa, epäili exäkin heti ensimmäisenä veritulppaa. Kävin tosiaan vasta seuraavana aamuna lääkärillä, tosin en tiedä miksi lopulta odotin niinkin pitkään. O_o

   Ei ole onneksi uusiutunut, mutta sitä pelkään lähes joka kerta, kun jalka alkaa puutua. Tukisukat on edelleen tallella ja aina vainoharhaillessa tulee ne kiskottua jalkaan. Mulla ei perintötekijöistä mitään löytynyt, joten syypäänä oli juurikin e-pillerit.

   Delete
  3. Näinpä. Mistä näistä nyt tietää milloin on tulppa ja milloin ei, kun lihakset jatkuvasti jumissa treenaamisesta. Mulla on vielä kaikenlisäksi muutenkin hengenahdistusta ja käsien puutumista. Omat epäilykset heräs siinä vaiheessa kun mitkään särkylääkkeet ei tehonneet, että kyseessä voisi olla jotain muuta kuin lihasjumi. Vainoharhaa on tiedossa tulevaisuudessa paljon kun saa arvuutella onko tervettä kipua vai ei. Kumpa nyt selvii mikä on aiheuttaja.

   Delete
 9. Huh, kun luin tämän mullekin tuli heti mieleen veritulppa... Toivottavasti lääkkeet tosiaan tepsii ja mitään akuuttia uhkaa ei enää ole! Voimia ja jaksamista sinne päin tältä alunperin loimaalaiselta stalkkerilta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään sain tietää ekat labrat ja vielä on hyytymisen uhka isompi, mutta ehkä se loppu viikkoon mennessä olisi jo ihan fine... ei siitä enää paljon puuttunut. Kiitos! (oli pakko käydä vilkasee kuka olet ja muistankin sut seurahuoneelta =D)

   Delete
  2. Hyvä että tulokset lupaili jo vähän parempaa! (Höhö, jännää et mut muistaa vielä joku Seurahuoneelta, haha. Nostalginen paikka kyllä!)

   Delete
  3. Heh, eipä ole tullut käytyä siellä vuosiin. Pitääkin tulla seuraamaan sun blogia :)

   Delete