Monday, 5 September 2011

Release me

Kävin tänään koululla noin 1.5 vuoden tauon jälkeen. Tuntui oudolta kävellä käytävillä ja paikka vilisi täynnä tuntemattomia ihmisiä. Kaduilla kävellessä oli taas sangen outoa, kun vastaan tuli tuttuja. Torstaina selvittämään kursseja ja hyväksilukuja ja keskiviikkona tunneille. Viikonlopuksi suuntaan takaisin Helsinkiin hoitelemaan asioita.

"tuo siun asu näyttää sangen epämukavalta"

Shirt: H&M
Corset: Diy
Skirt: Lindex
Tights: Debenhams
Shoes: PennangalanTänään kävin kirpparilla löytämättä onneksi mitään. Lisäksi etsein sisustusrojua asuntooni, mutta päädyin ostamaan vain kynttilöitä, sillä niitä tuli viime yönäkin polteltua joka kuutin käsikirjaa lukiessa. Nyt taidan pyhittää illan tylsille koulutehtäville, sillä joskus nekin on aloitettava. Mielummin toisin ompelisin tai lukisin, mutta jos kerrankin aloittaisi ajoissa.

8 comments:

 1. Senkin ihanapihana<3 Klassisen kauniit meikit <3 Ja munkin on tosi outoa olla koulussa nykyään.. nelosvuosi ja en tunne oikeastaan ketään..

  ReplyDelete
 2. Senkin ihanapihana<3 Klassisen kauniit meikit <3 Ja munkin on tosi outoa olla koulussa nykyään.. nelosvuosi ja en tunne oikeastaan ketään..

  ReplyDelete
 3. Just noiden koulutehtävien takia minä en pidä opiskelusta yhtään. :D Tosin lähden hammashoitajaksi opiskelemaan ensivuonna, niin ehkä joudun kohtaamaan inhoni ::D

  On paljon helpompaa mennä vain töihin ja tulla kotiin ja unohtaa kaikki.

  Mutta nättinä oot taas ollu <3

  ReplyDelete
 4. Leena: Kiitos jälleen :)

  Grotesca: Nimenomaan. Näitä tehtäviä pakoon ei pääse mitenkään ja tulee huono omatunto, jos ompelee jotain muita kuin kouluprojekteja. -.- Ja toinen on tämä rahattomuus. Kesän tienesteillä pitäisi selvitä ensi kesään asti... Toinen vaihtoehto on tietysti koulu+työ, jota sitäkin olen kokeillut, mutta se on täysin no-lifetystä. Onnea opintoihin :-D

  ReplyDelete
 5. Kauniita kuvia nainen! Mie niin ihailen sinua: oot niin siro ja tyylitaju kohdillaan! : )

  ReplyDelete
 6. Kynttilät on ihania, ajattelin tänä talvena väsäillä niitä ite... Saa nähdä onko koko kämppä sen jälkeen steariinitahroissa :)

  Ja taas sulla aivan ihanat vaatteet :)

  ReplyDelete
 7. jendina: Mie olen kerran tehnyt koulussa muinoin kynttilöitä, oli ihan jännää. Sanomalehteä vaan lattialle ;)

  ReplyDelete