Thursday, 20 October 2011

All we ever wanted was everything.


Shirt: Second Hand
Skirt: HellBunny
Tights: Sokos

Shoes: Neosens


I started to draw the patterns for the jacket today and whole day has gone just wondering how difficult is remember the making of a collar or how to add the looseness etc. I haven't made the jacket patterns for a long time and obviously the knowledge has been forgotten. But it's time to demolish the rust because I wanna get a new coat as soon as possible.

Past days I have thought of my life and how ideal situation I have right now. I have only a few lessons intermittently which means more freetime. Of course I need to do my thesis but I can choose the subject myself and the working hours aswell. I don't need to wake up every morning at seven to leave for the work.


Day's music


5 comments:

 1. Hei, aivan ihania kuvia sinusta jälleen kerran <3 Semmoinen pieni sivunootti, että mielestäni persoonallisuutesi tulee hirveän paljon selvemmin suomenkielisten tekstien läpi. On tosi kiva että kirjoitat englanniksi (koska varmaan moni lukijoistasi ei lue suomea) mutta itse lukisin mielelläni blogiasi suomeksi :) Kielenkäyttösi oli mielestäni tosi suloista, tulit hyvin lähelle lukijaa... En todellakaan halua olla ilkeä, tahdon lukea blogiasi jatkossakin, tämä vain omana mielipiteenäni. Jatka varsinkin ihanien kuvien postailua!

  ReplyDelete
 2. IndianaRex: Pohdein pitkään raaskinko luopua suomen kielestä, sillä tiedostin hyvin tulevan muutoksen kirjoitustyylissäni, sekä sen seikan, että englanti ei tule miellyttämään kaikkia. Yksi jos toinenkin syy kuitenkin vaikutti kielen vaihtumiseen ja näillä näkymin tulen ainakin toistaiseksi jatkamaan englannilla. Kaksikielisyys tuntui jotenkin sekametelisopalta. (mutta koeaika on vielä menossa, joten on mahdollista että kieli tulee vielä muuttumaan)

  Kiitos palautteesta :)

  ReplyDelete
 3. Mäkin kyllä lukisin mieluiten suomeksi, mutta eipä tuo englanti ole sen kummemmin haitannut. Ymmärrän kyllä, että on helpompi kirjottaa heti kerralla englanniksi, kuitenkin moni suomalainenkin ymmärtää aivan hyvin englantia. Jos ei, niin on jo korkea aika oppia xD Kuvat jälleen kauniita <3

  ReplyDelete
 4. Leena: Jos ei ymmärrä, niin eiköhän internetin syövereistä löydy suomen kielistä luettavaa yllinkyllin :P Varmasti moni lukisi mielellään omalla äidinkielellään, en epäile lainkaan.

  ReplyDelete
 5. Jep, mutta ihan kun sitä joka blogissa olisi 200 kielellä xD

  ReplyDelete