keskiviikko 22. helmikuuta 2012

From the fire

Olen päättänyt, että en aio valmistua keväällä. Olisin  kyennyt valmistumaan, mutta en jaksa tehdä töitä stressipanta otsalla ja onko sillä lopulta mitään merkitystä valmistunko toukokuussa vai syyskuussa? Käytännössä ei. Olen edennyt suunnitelmallisesti elämässä monta vuotta kovalla hopulla eteenpäin, joten nyt on aika sooloilla. Sama määränpää meillä jokaisella on eli sitten tavalla tai toisella. Mielestäni elämän tarkoitus on pyrkiä myös nauttimaan matkasta. Ei rynnätä eteenpäin jatkuvalla suoriutumisella, johon tämä yhteiskunta toki helposti ohjaa. Olen nähnyt mitä stressi saa aikaan ja mielestäni sydänoireilla kehuskelu alle 25-vuotiaana ei ole ihailemisen arvoista.


Shirt: Lip Service / Second Hand
Corset: Diy
Skirt:Hell Bunny / Blue Banana

Käytiin tänään pitkällä lenkillä keskellä päivää. Ilma oli kerrassaan niin upea, että olisi ollut hulluutta istua sisällä verhojen takana. Kävely rauhoitti hieman mieltä, sillä aamulla kihisin raivosta kävellessäni koululle. Jostain syystä heräsin jälleen kerran neljän tienoilla yöllä ja en saanutkaan sen jälkeen nukuttua. Täten kuuntelin, kun lumimies raapi kiviportaita ikkunan alla aamuyön tunteina.

Translation

I decided that I won't graduate in this spring although it would be possible. I don't want to kill myself by working so I left the placement for the summer. A little bit time to think the next step and hopefully I will find the job in autumn. 

We took a walk today because it was a beautiful day. There wouldn't have been any sense to be indoors. At the same my mind calmed down. I didn't sleep well last night so the morning was stormy. The day's outfit is simple today but I like it anyway. :)

4 kommenttia:

 1. Ei itseään kannata työllä tappaa. Tekee sen verran kuin jaksaa. Kun meistä aika jättää niin tuskin hautakiveen kirjoitetaan, että "ahkera työntekijä" tai meidät muistetaan monista ylityötunneista.

  Itselleni oli kova paikka myöntää, että en valmistu kahdessa vuodessa kuten muut. Mutta annoin itselleni vähitellen anteeksi, koska sairastumiselle ei mitään voi. Terveyden pitäisi aina olla etusijalla!

  Ei sillä todellakaan ole väliä valmistuuko kortistoon toukokuussa vai syksyllä, koska kesällä harvoin palkataan uutta porukkaa, joten mitään siinä ei menetä.

  Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 2. Okay, if that is a siple daily outfit, then I really don't imagine what fancy outfit is.

  VastaaPoista
 3. Juu ei todellakaan kannata stressata itseään liikaa, jos tietää, että vähemmälläkin pärjää :) Olen täysin samaa mieltä siitä, että yhteiskunta vaatii ihan liiaksi sitä, että pusketaan täysillä eteenpäin. Miun kaverilla todettiin juuri kaksi vatsahaavan alkua, ja hän on vain 18 v. Ja vaikka voikin olla niin, että hän on erityisen altis saamaan vatsahaavan, niin kyllä tuo koulun aiheuttama stressi taitaa olla suurin syy :/

  VastaaPoista
 4. Mistress Mystral: Niinpä, se on ihan se ja sama tekeekö koulua vielä kesän yli vai ei. Kesällä kuitenkaan mitään tapahdu työrintamalla.

  Itse voin ihan hyvällä omalla tunnolla lykätä valmistumista, kun opiskeluita on hidastanut sairaus ei pelkkä laiskuus.

  Meillä taitaa valtaosa valmistua "myöhässä"

  Kiitos :)


  Lucy: It seems more christmas tree ;)

  Katzu: Voi ei :/ Ei hääviä, jos jo tuossa iässä moisia sairauksia iskee.

  VastaaPoista